Fantastičnim koncertom klapa Cambi otvara novu sezonu ‘The Best Classic’!

klapa Cambi , The Best Classic

Od ovog će tjedna zagrebačka klupska scena biti bogatija za iznimna događanja. Nakon fenomenalne prošlogodišnje sezone, najbolji domaći glazbenici, vraćaju se u spektakularan prostor The Besta, gdje će ponovno oživjeti izuzetno uspješan i prihvaćen program #TheBestClassic.

U novoj sezoni, priča ostaje gotovo ista, koncerti počinju u ranijem terminu, od 21 sat, što je odlično vrijeme za sve željne kvalitetnog, ali i nešto smirenijeg večernjeg provoda. Velika novost je, što se koncerti u sklopu programa #TheBestClassic ovoga puta održavaju petkom. Zadovoljstvo i čast da otvore ovogodišnju sezonu, koncertom u petak 26.10.2018. u 21:00 sat, pripala je ekipi iz klapi Cambi.

Više od trideset godina glazbenog djelovanja, brojne nagrade, jamac su da će klapa Cambi, itekako opravdati vaše povjerenje. Povodom otvorenja nove #TheBestClassic sezone, klub svim posjetiteljima, poklanja BESPLATAN ulaz na koncert klape Cambi.

Na vama je da dođete i uživate u jedinstvenom klapskom pjevanju i hitovima poput ‘Kriva karta’, ‘Ne more mi bit’, ‘Nisan ti do kolina’, ‘Moreš li razumit’, ‘Dugo nije pala kiša’, ‘Dok nas vrime ne iscidi’ i brojnim drugima, kojima su osvojili srca publike.

Nepoznanica nema, dođite i upoznajte stari, novi čarobni svijet #TheBestClassic, kluba The Best.

Klapa Cambi, petak 26.10. – ULAZ SLOBODAN!

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari