Fuliranje ove godine seli na Strossmayerov trg

Fuliranje – gdje mašta postaje stvarnost

17.11.2017. – Otkrijte adventsko carstvo na novoj lokaciji – zagrebačkom Strossmajerovom trgu, između Zrinjevca i  Tomislavca. Pod motom: Life is a circus  koji će vas i vaše najmlađe odvesti u svijet neobičnog, razigranog, maštovitog i veselog.  Uživajte s djecom na najpopularnijem adventskom događanju gdje je nespojivo obojeno zimskim vrućim ritmovima, bojama, okusima i mirisima.

Dok ćete odrasli na kućicama isprobavati razne specijalitete vrhunskih ugostitelja, klince čeka nevjerojatan svijet čarolije, zbog kojeg će ovogodišnji Advent pamtiti još dugo nakon Božića!

Za primamljivi svijet iluzije bit će zaduženi Nikola Mijatović, Jadranka Žinić Mijatović  i Ivo Frangeš među kojima se ne zna tko je veći ljubitelj hodanja na štulama, a tko žongliranja. Njihove čarolije probudit će dijete i u onima koji su već davno zaboravili kako je to vjerovati u Djeda Božićnjaka, no ipak će  najmlađima izmamiti najveći osmijeh na lice. Svake večeri, osim ponedjeljka i utorka, od 19 do 20 sati imat će svoj magični show pun iznenađenja i smijeha.

Vaše najmlađe očekuju i super zanimljive radionice – mogu naučiti žonglirati, hodati po traci ili vrtjeti hula-hup, a striček Nikola izrađivat će im razne figure od balona. Klinceze koje žele postati vile ili princeze i klinci koji bi voljeli biti omiljeni lik iz igrica, moći će ispuniti svoje želje na face paintingu.

Kako bi dječje Fuliranje bilo još veselije, tu su i nastupi dječjih zborova Kikići i Zagrebački Anđeli čije stihove vaši najmlađi vjerojatno često pjevaju.

A kad klincolinci ogladne, čekaju ih prefine palačinke, fritulice, tople čokolade, kremšnite i još puno toga finoga za njihove trbuščiće.

Vidimo se od 30.11.2017.do 1.1.2018. – dovedite klince i fulirajte zajedno.

Sve novosti budno pratite na www.fuliranje.com i FB/Fuliranje

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar

  1. giayu2

    […]Wonderful story, reckoned we could combine some unrelated data, nonetheless really worth taking a search, whoa did one particular master about Mid East has got extra problerms as well […]