Događa-ONA

svi.
14
Ned
DJEČJI DANI U WESTGATEU @ Zagreb
svi. 14 – lip. 30 cjelodnevni
DJEČJI DANI U WESTGATEU @ Zagreb

Ovoga proljeća sve malene posjetitelje WESTGATE Shopping Cityja očekuje mnoštvo predstava i kreativnih radionica. Pripremite se na opuštajuće trenutke u kojima će jednako uživati svi članovi obitelji.

WESTGATE Shopping City u svibnju i lipnju posebne trenutke poklanja svojim najmlađim posjetiteljima. Nezaboravne predstave i kreativne radionice u kojima će uživati cijele obitelji, pretvaraju Westgate u mjesto na kojemu zabava nikad ne prestaje.

Kreativne radionice održavaju se u prostoru najveće igraonice zatvorenog tipa u Hrvatskoj Kid’s World koja na prostoru od oko četiri tisuće četvornih metara nudi sve što mališani vole – igru, skakanje, vrisku i galamu. Među najmodernijim uređajima i spravama za igru su vulkani za penjanje ili fun shooter arena, a svi su na najvećoj međunarodnoj razini sigurnosti za djecu.

U četvrtak 25. svibnja mali umjetnici svoj talent mogu izraziti na radionici Akvarij od tanjura. Ribice svih boja i oblika zaplivat će uz pomoć mašte u improviziranom akvariju kojeg svaki kreativac može ponijeti sa sobom.

U predstavama djeca i roditelji mogu uživati već od nedjelje 14. svibnja u 16h uz predstavu Znakovi za najmanje.

Već sljedeći vikend 21. svibnja u 16h i djeca i odrasli se mogu podsjetiti na poučne životne mudrosti iz predstave Basne.

Zabava se nastavlja i u lipnju kada će biti izvedena predstava Ninin svijet mjehurića, 11. lipnja u 16h.

„Predstojeći vikendi u Westgateu bogati su posebnim događanjima pri čemu nismo zaboravili naše juniore. Donosimo dječje predstave u kojima će uživati cijele obitelji. Na kreativnim radionicama pripremamo se za ljeto, ali i za nježne čestitke za Majčin dan. Puno veselih trenutaka i dječjih osmijeha očekuju nas u svibnju i lipnju“, izjavila je voditeljica marketinga Westgatea, Erna Žganjar.

Pored programa za djecu, u drugom svibanjskom vikendu posjetitelji će moći uživati u Međunarodnoj izložbi mačaka te u Beauty EXPO vikendu gdje ih očekuju posljednje vijesti iz svijeta ljepote i zdravlja kao i lokalne i zdrave namirnice u sklopu Domaćeg kutka.

srp.
26
Sri
Sting 57th & 9th turneja @ Pula
srp. 26 @ 20:00
kol.
25
Pet
Festival MTV Summerblast @ Poreč
kol. 25 – kol. 26 cjelodnevni

Premijerno izdanje MTV Summerblasta, koje se održalo 19. i 20. kolovoza prošle godine u Poreču, tijekom dva dana posjetilo je više od 10.000 ljudi iz više od 17 zemalja svijeta, a na jednoj od najatraktivnijih ljetnih plesnih pozornica zasvirale se najveće svjetske zvijezde elektroničke glazbe kao što su Afrojack, Steve Aoki, Fedde Le Grand, Zedd, Zeds Dead, Example, Jonas Blue, Lost Frequencies, Martin Jensen, Vanillaz te brojni drugi.

Više informacija o drugom izdanju festivala koji će se održati 25. i 26. kolovoza u Poreču dostupno je na internetskoj stranici www.clubmtveurope.com, na službenoj Facebook stranici festivala te Instagram profilu.

ožu.
10
Sub
Andrea Bocelli u zagrebačkoj Areni @ Zagreb
ožu. 10 cjelodnevni