U sklopu Kongresa poduzetnica 08. 03. 2018. u zagrebačkom City centru Plaza

Na Poduzetničkom sajmu cijeli niz premijera – bogati kreativni sadržaj proizvoda i usluga po prvi puta se predstavlja tržištu

Više od sedamdeset poduzetnica i poduzetnika iz Hrvatske i jugoistočne Europe predstavit će bogatstvo svojih poslovnih aktivnosti, proizvodnje ili pružanja usluga na drugom po redu Poduzetničkom sajmu Kongresa poduzetnica koji će se održati 08. ožujka 2018. u zagrebačkom City centru Plaza. Poduzetnički sajam sastavni je dio kongresa donoseći obilje sadržaja na najvećoj poslovnoj manifestaciji koja okuplja žena u poduzetništvu ovog dijela Europe.

Zanimljivost ovogodišnjeg Poduzetničkog sajma jeste i činjenica da će po prvi puta hrvatskom, ali i regionalnom tržištu biti predstavljeno desetak premijernih proizvoda i usluga žena u poduzetništvu, koje su izabrale upravo 08. ožujka kako bi označile početak prodaje i promocije svojih poslovnih projekata.

– Vjerujem da će upravo Poduzetnički sajam u sklopu Kongresa poduzetnica 2018. biti prava prilika za promociju poduzetništva, posebice u poduzetništvu, ali i razmjenu iskustava i znanja te stvaranje novih poslovnih kontakata. Imali smo sreću što je naša kvaliteta prepoznata, jer bez pojedinih općina, gradova i županija koje su pomogle realizaciju Poduzetničkog sajma u ovom obujmu kojega predstavljamo ove godine, ne bi bila moguća. U projektu sajma sudjelovala je Međimurska, Varaždinska i Krapinsko-zagorska županija koje će s nama u organizaciji predstaviti poduzetničke aktivnosti, proizvode i usluge svojih lokalnih sredina. Jednaku suradnju uspostavili smo s gradovima Nova Gradiška, Sinj, Pakrac i Vukovara koji na Dan žena stižu sa svojim poduzetnicama i poduzetnicima predstaviti bogatstvo njihovog poslovnog angažmana i proizvoda – najavila je Slavica Šipicki, direktorica Poduzetničkog sajma Kogresa poduzetnica 2018

Na Sajmu će se predstaviti poduzetnice iz raznih djelatnosti od izdavačke, uslužne, turističko-hotelijerske, smještajne, umjetničke djelatnosti, estetske medicine i kozmetologije, proizvodnje zdrave hrane, dizajniranje tekstila i odjeće, izrade suvenira i unikatnog nakita…

Ono što je poseban sadržaj Sajma svakako je nastup i sudjelovanje učenika Ekonomske i trgovačke škole iz Čakovca koji će predstaviti učeničku zadrugu Terra Economica, što je pokazatelj da u pojednim školskim sredinama puno pažnje posvećuju učenju i upoznavanju sa svim mogućnostima koje pružaju poduzetničke djelatnosti.

Po prvi puta za ovaj dio Europe, a zahvaljujući Poduzetničkom sajmu predstavit će se i jedinstven, inovativan proizvod Gentle Day – biorazgradivi menstrualni ulošci, visoke moći upijanja, te s iznimnim antialergijskim svojstvima, koje donosi na tržište poduzetnica Dina Vukičević iz Vukovara.

– Sasvim ciljano premijerno na Poduzetničkom sajmu 08. ožujka predstavljamo Gentle day menstrualne uloške, koji su u cijelosti plod inovacije i prirodnih materijala, te na tržište ovog dijela Europe, nakon što su osvojili Sjedinjene Američke Države, stižu na Dan žena. Riječ je o visokokvalitetnom i zdravstveno iznimno prihvatljivom proizvodu, koji ima veliku moć upijanja, napravljenog u cijelosti od prirodnih materijala, zbog čega nema alergija i ostalih neželjenih posljedica. Gentle day proizvod je u cijelosti inventivno stvorila i kreirala žena, te predstavlja i svojevrsni izum i veliki napredak u ovom dijelu ženske higijene – najavila je  Dina Vukičević premijeru Poduzetničkog sajma.

Na sajmu će se naći i posebni proizvodi branda GOLDEN VALLEY CROATIA. Riječ je o izvorno hrvatskim proizvodima koji se nigdje u Europi ne proizvode, najavljuje Zdenko Bundić iz Vinkovaca.

– Na Poduzetničkom sajmu se predstavljamo s tamnim suncokretovim uljem, kao i tamnim suncokretovim uljem s crnim tarufom, kao i tamnim suncokretovim brašnom. Ovi proizvodi pod brandom GOLDEN VALLEY CROATIA  dobijeni su postupkom hladnog prešanja biranih sjemenki suncokreta upotrebom nove tehnologije i recepture kako bi se sačuvali svi prirodni visoko vrijedni sastojci koji obiluju nutritivnim hranjlivim tvarima – opisao je poduzetnik i sudionik Sajma Zdenko Bundić.

Na Poduzetničkom sajmu kao sinergija rada dviju poduzetnica i to Jelene Bikić iz mjesta Kljaci u Šibensko kninskoj županiji i Mirte Vukušić iz Zagreba stiže prva hrvatska kozmetička torbica – mala riznica svega potrebnog ženi na bazi prirodne kozmetike napravljene isključivo od sastojaka koji se mogu naći u našem podneblju.

Zahvaljujući poduzetnici Nikolini Ćorković iz tvrtke “Dva krila” na Poduzetnički sajam dolazi i letjelica Gyrocopter, koja pruža mogućnost panoramskih letova, ali i snimanja iz zraka.

Poduzetnički Antistress & wellnes corner predstavit će hotel Atlantida iz Rogaške Slatine, uz ostalo specijaliziran upravo za pružanje opuštajućih sadržaja svima kojima poslovni projekti uzimaju dragocjeno privatno vrijeme i trenutke kada bi se mogli posvetiti sebi, svom zdravlju i opuštanju. A poseban premijerni sadržaje je i prva hrvatska poslovna mapa koju će u sklopu svega što će se događati na Kongresu poduzetnica predstaviti Hana Bratoš.

– Poslovna mapa namijenjena je svima koji trebaju ili vole svoj ured imatiuz sebe. U ovaj naš posebno dizajnirani e-tui, izvorno hrvatski proizvod, stane sve što treba. Naša poslovna mapa zamjenjuje glomazne torbe, nepraktične mape, zapetljane žice, prazne uređaji, a osmišljna je i izrađena u Hrvatskoj – ističe Hana Bartoš, iz tvrtke Art-Datus d.o.o.

 

 

Oglas

Komentiraj

komentari

Persil

1 komentar