🐱TOM I JERRY🐭 NAPOKON U KINIMA!

Jedno od najomiljenijih rivalstava u povijesti stiglo je na velika platna! Najgori prijatelji, najbolji neprijatelji, mačak Tom i miš Jerry izvode svoje nove vratolomije u najnovijem filmu koji ovog četvrtka kreće u redovnu distribuciju u domaćim kinima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blitz Hrvatska 🎥🎞📽🎬 (@blitzhrvatska)

Klopke iz kojih se mudri miš uvijek izvuče, a nestašna mačka na kraju vrišti od bola stižu pred domaću publiku u nešto drugačijoj formi od tradicionalne. Iako su stari rivali animirani, u filmu ćemo uz njih gledati i žive glumce i stvarnu scenografiju.

Priča kreće od kad se Jerry useli u najljepši hotel New Yorka, baš uoči “vjenčanja stoljeća”, prisiljavajući time očajnog organizatora vjenčanja da hitno zatraži nužne mjere.
Chloë Grace Moretz nalazi se u ulozi tek zaposlene Kayle, koja ima zadatak riješiti problem glodavca u hotelu u kojem se odvija ovaj važni događaj. Kayla u pomoć poziva upravo mačka Toma, kako bi zajednički zaustavili nezvanog gosta.

Slijedi naravno epska bitka mačke i miša koja ugrožava njenu tek započetu karijeru, vjenčanje, a moguće i ugled samog hotela. No, uskoro se pojavljuje još veći problem: zlobni i ambiciozni menadžer koji se urotio protiv njih troje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blitz Hrvatska 🎥🎞📽🎬 (@blitzhrvatska)

 U očaravajućoj kombinaciji klasične animacije i akcije uživo, stvorena je nova priča za legendarne likove u kojoj su prisiljeni na nezamislivo … zajedničku akciju u kojoj će spasiti stvar.

Najpoznatiji dvojac u kina stiže u originalnoj i sinkroniziranoj verziji u distribuciji Blitza. Ulaznice za redovne ili 4DX projekcije možete kupiti već danas, na blagajnama kina ili online na web stranicama prikazivača.

Oglas

Komentiraj

komentari