1 ljeto – 1 cilj: Nauči strani jezik uz zabavu!

Zašto ići na ljetni jezični tečaj u inozemstvu?

Iako naizgled djeluju vrlo daleko, do ljetnih dječjih praznika ostalo je još vrlo malo. Najbolji ljetni jezični kampovi za djecu od sada su na dohvat ruke, a njihov sadržaj i ponuda zanimljiviji su no ikada.


Vrlo je bitno da djeca što ranije počnu učiti strane jezike jer u današnjem svijetu globalizacije, poznavanje stranih jezika bit će sve bitnije, pogotovo jednoga dana kada se ta djeca budu zapošljavala.

Danas je nezamislivo konkurirati u poslovnom svijetu bez znanja minimalno dva svjetska strana jezika. Engleski jezik najpoželjniji je i najpopularniji u poslovnom svijetu, a s vremenom sve traženiji postaje i njemački jezik. Poznata izreka “Vrijediš onoliko koliko jezika govoriš!” jasno govori o važnosti učenja stranih jezika. Osim toga, učenje i znanje stranih jezika razvija i samopouzdanje osobe, otvara nove dimenzije u životu, kao i nove mogućnosti komunikacije.

Primjerice, učenje engleskog jezika u tradicionalnom internatu Harry Potter stila za djecu od 8 do 17 godina, na jednom od najelitnijih i najstarijih engleskih internata gdje  se djeca osjećaju kao u Harry Potter filmu, predstavlja poseban doživljaj i izazov djeci koja obožavaju avanture, bajke i čarolije. Točno takvo iskustvo pruža ljetni kamp unutar Bromsgrove School, u malenom gradiću Bromsgrove, svega 30 minuta udaljenom od Birminghama. Uz intenzivno učenje engleskog u jutarnjim satima, tijekom popodneva djeca uče engleski kroz igru, zabavu i neformalno okruženje na aktivnostima u grupama do 14 djece, a nakon večere druženje se nastavlja i putem raznih drugih aktivnosti, kao što su talent šou, filmske večeri, sportska natjecanja, disko ili karaoke.

Za djecu koju više interesira učenje njemačkog jezika idealan je odabir ljetni kamp koji se nalazi unutar zidina privlačnog i prirodom okruženog njemačkog mjestašca Bad Schussenried, inače poznatog i po mnogobrojnim rekreativnim sportskim rutama i toplicama.Uz intenzivno učenje njemačkog djeca uživaju u sportskim aktivnostima, te mogu trenirati košarku, odbojku, biljar, nogomet, voziti bicikle, plivati u bazenu ili jezeru, igrati tenis, stolni nogomet ili stolni tenis.

U IntegralEdu, najvećoj savjetodavnoj agenciji za obrazovanje u inozemstvu koja nudi obrazovna rješenja prilagođena individualnim potrebama i mogućnostima, vjeruju da učenje stranih jezika može i treba biti zabavno. Putovanje u grupi ima mnogobrojne prednosti, baš kao i ljetni jezični tečajevi u inozemstvu. Prilika za učenje jezika u izvornom okruženju, prilika za upoznavanjem različitih kultura i djece iz cijelog svijeta, te prilika da se vaše dijete osamostali, samo su neki od glavnih argumenata za planiranje idealnih ljetnih praznika.

Kako izgledaju jezični tečajevi i što se sve na njima može naučiti, moći će se saznati na dodatnim prezentacijama jezičnih tečajeva koje priprema IntegralEdu, a koje će se održati u Splitu 11.04.2018. (19:00 h, hotel Park), u Rijeci 13.04.2018. (18:00h, hotel Bonavia) i u Zagrebu 14.04.2018. (17:00, ured IntegralEdu, Pierottijeva 5).

Ulaz na navedene prezentacije je besplatan!

Prijave se primaju putem FB stranice IntergalEdu.

Split

11. 4. u 19 sati

u hotelu Park

Event on Facebook

Rijeka

13. 4. u 18 sati

u hotelu Bonavia

Event on Facebook

Zagreb

14. 4. u 17 sati u

uredu IntegralEdu, Pierottijeva 5

Event on Facebook

Za dodatne informacije posjetite http://www.integraledu.hr/

Oglas

Komentiraj

komentari