Glazbena slikovnica “Divlja simfonija” stiže u Zagreb!

Svestrani autor bestselera Dan Brown u Zagreb stiže predstaviti svoju novu slikovnicu „Divlja simfonija“ i glazbu koju je sam za nju skladao. Stoga će u subotu 10. listopada 2020. u 18.00 sati hrvatski izdavač Dana Browna V.B.Z. organizirati razgovor s autorom i prvo svjetsko predstavljanje „Divlje simfonije“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

🎼DAN BROWN u Zagrebu! 🎻 Prvo svjetsko predstavljanje knjige Dana browna „Divlja simfonija“ u Zagrebu Svestrani autor bestselera Dan Brown u Zagreb stiže predstaviti svoju novu slikovnicu „Divlja simfonija“ i glazbu koju je sam za nju skladao. Stoga će u subotu 10. listopada 2020. u 18.00 sati hrvatski izdavač Dana Browna V.B.Z. organizirati razgovor s autorom i prvo svjetsko predstavljanje „Divlje simfonije“. S obzirom na epidemiološke mjere, broj posjetitelja je ograničen, ali događanje će se moći pratiti uživo putem V.B.Z.-ova YouTube kanala VBZCroatia i V.B.Z.-ove Facebook stranice. Prijavite se na vrijeme i budite s nama sutra u 18 sati online!

Objavu dijeli V.B.Z. nakladnička kuća (@vbz_books)

S obzirom na epidemiološke mjere, broj posjetitelja je ograničen, ali događanje će se moći pratiti uživo putem V.B.Z.-ova YouTube kanala VBZCroatia i V.B.Z.-ove Facebook stranice. Prijavite se na vrijeme i budite na predstavljanju sutra u 18 sati online!

Jeste li spremni za DIVLJU AVANTURU?

Knjiga sadrži kôd za besplatnu aplikaciju i glazbu koju je skladao sam autor!
Ovu interaktivnu multimedijsku slikovnicu ilustrirala je Susan Batori, čije su ilustracije prožete humorom prikladnim za dječji uzrast, a sadržavat će i dodatne tragove i zagonetne kodove.

Divlja simfonija
Dan Brown

Putujući šumama i morima s Maestrom Mišem i njegovim prijateljima glazbenicima, upoznat ćeš velikog plavog kita i hitronoge geparde, sićušne bube i ljupke labudove. Svi oni podijelit će s tobom svoje tajne. Usput ćeš možda naići i na neka iznenađenja što ih je Maestro Miš ostavio u knjizi za tebe – skrivenu zujavu pčelu, zbrkana slova što skrivaju neko značenje, pa čak i šifriranu poruku da je odgonetneš!

Sretne dobitnice u darivanju objavljenom 9. listopada su: Ana Podvorec Uršić, Marina Spajić Vlajčević.

Oglas

Komentiraj

komentari