14 zgodnih djevojaka u borbi za laskavu titulu Kraljice Zagreba 2019.!

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u srijedu, 8. svibnja, vrvjet će ljepoticama iz metropole. Naime, tog dana, pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića, održat će se već tradicionalni i svima dobro poznati izbor „Kraljica Zagreba“, na kojem će se kandidatkinje pokazati u najboljem izdanju i zasjati ispred stručnog žirija te mnogobrojne publike. Pobjednica izbora „Kraljica Zagreba“ imat će čast natjecati se za titulu Kraljice Hrvatske 2019., koji će se održati u hotelu Lone u Rovinju. Pobjednica će predstavljati Hrvatsku na izboru Kraljice Svijeta. Kraljica Hrvatske jedan je od najstarijih izbora ljepote te prvi i jedini za kojeg je najstarija i najnagrađivanija vinarija u Hrvatskoj, „Iločki podrumi“, proizvela vino i pjenušac pod nazivom „Kraljica Hrvatske“.

Djevojke će se predstaviti u svečanim haljinama modne kreatorice Katarine Mamić,  prelijepim i raskošnim vjenčanicama poznatih brendova Ronald Joyce i Victoria Jane salona Analuna, cipelama Högl,  kupaćim kostimima modne kuće Rivage Line uz dodatak sunčanih naočala brenda Sherri Hill. Za frizure će se pobrinuti Lea Bikić iz frizerskog salona GT, a za šminku je zadužen stručni team Callegari. Program će voditi lijepa i zabavna Doris Pinčić Rogoznica i svima dobro poznati voditelj Mario Sedmak, a između biranja pobjednice zapjevat će istaknute zvijezde estrade Colonia i Boris Novković, dok će sve nazočne zabaviti plesne skupine Megablast i Atomic Dance Factory.

Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno najavljuju kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World – Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Hrvatsku i grad Zagreb. Tom prigodom je gradonačelnik Milan Bandić, u društvu natjecateljica otvorio pjenušac pod nazivom „Kraljica Hrvatske“.

Bogate nagrade natjecateljicama osigurali su Zlatarna Dodić, Green Tech, wellness centar DEA, Cristal Nails , Feniks Kozmetika, Kraš i mnogi drugi. Nakon izbora i proglašenja pobjednice, organizirano je slavlje u NOME baru, gdje će se novoizabrana Kraljica Zagreba po prvi puta predstaviti javnosti, a uzvanici će imati priliku probati torte i kolače svima poznatog Millenniuma.

Stoga rezervirajte datum 08.05. u 20:00 sati i pridružite se ovom prekrasnom slavlju ljepote i mladosti!

Ulaz je slobodan uz obaveznu rezervaciju do popunjenja sjedala.

Rezervacije na:  info@kraljica-hrvatske.hr

Foto: Josip Čekada i Giordano Cellich

Oglas

Komentiraj

komentari