MULTIVITAMIN za zdravlje najmlađih!

Ljeto je završilo, jesen je došla, ali na žalost i sezona viroza, pa je pravo vrijeme da se pobrinemo za zdravlje najmlađih i to uz MULTIVITAMIN za djecu + INULIN.

Vitamini prisutni u Yasenka multivitaminu doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije, normalnoj funkciji imunološkog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti te održavanju normalnog vida djeteta.

Uz jak vitaminsko – mineralni status multivitamin sadrži 100 mg INULINA koji služi kao izvor hrane korisnim bakterijama te povećava apsorpciju hranjivih tvari u crijevima i samim time održava crijevnu floru zdravom i funkcionalnom.

https://ljekarne-perak.hr/proizvod/multivitamin-inulin-225-ml-za-djecu/

https://ljekarne-perak.hr/brand/yasenka/

A kako bih razveselili mališane, kao dodatak stiže im i LEGO – MOJ PRVI TRKAĆI AUTO!

Mali vozači uživat će u slaganju i preslagivanju kompleta ‘Moj prvi trkaći auto’ za neograničenu zabavu u vožnji. Predškolska djeca mogu ga jednostavno slagati dok razvijaju fine motoričke vještine i rane vještine slaganja, a to je ujedno i zabavna igračka koju mogu ponijeti i igrati se s njom kamo god pođu! Okreni ukrašenu kocku za vozača i odaberi tko će voziti auto! LEGO DUPLO kocke posebno su oblikovane da budu zabavne i sigurne za male ruke.

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 28. rujna je Marina Savić. Molimo dobitnicu da se javi u inbox. Hvala svima na sudjelovanju!

Oglas

Komentiraj

komentari