Nova linija pregača koja će sigurno oduševiti sve zaljubljenike u kuhanje

Zagreb, 11. travnja 2022. – Poznata hrvatska kuharica te gastro blogerica Nastasja Chiara Petrić koja se krije iza brenda Chiarin tanjurić ponovno oduševljava svojim kreacijama. U suradnji s brendom lupré, jednim od najistaknutijih proizvođača radne odjeće u HORECA svijetu, predstavlja novu liniju pregača koja će sigurno oduševiti sve zaljubljenike u kuhanje, ali i one koji vole modu, udobnost i prije svega funkcionalnost. Nova linija nosi naziv RAINBOW jer uz dosadašnje monokromatske boje, crnu i sivu, unosi dašak proljeća sa žutim (SUNNY), svjetlo ljubičastim (LILY), tamno ljubičastim (LELOO) te tirkiznim (TIFFANY) modelima. Cijela linija pregača Chiarin tanjurić sastoji se od modela koji dolaze u tri različite veličine (2-4 god, 4-10 god, odrasle). Ručno su sašivene od 100% hrvatskog materijala koji se zbog svoje kvalitete koristi i za izradu profesionalnih kuharskih pregača.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nastasja Chiara Petrić (@chiarin.tanjuric)

„Suradnja s brendom lupré došla je kao rezultat našeg višegodišnjeg poznanstva i želje da kreiramo pregače koje svojom kvalitetom zauzimaju bitno mjesto u svačijoj kuhinji. Svaka pregača ima za mene posebno značajne. U prvoj su se liniji tako mogle pronaći pregače pod nazivom CHIARA, GAIA i REIA nazvane po mojim kćerima, KAI jer jako volim to muško ime. Zatim su tu DALIS, HARRY i i u novoj liniji LEELOO jer sam velika obožavateljica Salvadora Dalija, Harryja Pottera i poznatog lika iz filma Peti element. Za modele SUNNY, LILY i TIFFANY inspiracija su boje koje one predstavljaju“ – izjavila je Nastasja Chiara Petrić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nastasja Chiara Petrić (@chiarin.tanjuric)

Osim pregača, kreativni dvojac u svojoj ponudi od sada nudi i platnene vrećice u dvije boje sa zanimljivim dizajnom kojeg je oslikala Nastasjina kći Gaia. Ove razigrane vrećice, spoj su svega što brend Chiarin tanjurić predstavlja, a to je zabavno kuhanje raznovrsne i šarene hrane za cijelu obitelj s naglaskom na sezonalnost i svježinu.

Pregače se mogu pronaći na web shopu Chiarin Tanjuric x lupré | Shop (lupre.co) po cijenama od 150-280 HRK ovisno o veličini i modelu.

Platnene vrećice su dostupne na web shopu Platnena vrećica Foodie | Chiarin Tanjuric x lupré (lupre.co) po cijeni od 50 HRK.

Informacije o novim proizvodima pronađite i na:

instagram.com/chiarin.tanjuric
facebook.com/chiarintanjuric

Oglas

Komentiraj

komentari