Proljetni wellness break za velike i male

Sve što vam treba za proljetno buđenje pronaći ćete u Termama Olimia. Od ai chi opuštanja u bazenima i limfne drenaže za razbijanje celulita do zajedničkog odmora s klincima

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Terme Olimia (@terme_olimia)

Živimo u izazovnim vremenima i puno je briga na našim leđima, pa – želimo li postići fizički i psihički balans – regeneracija je nužnost. Unapređenje zdravlja i dobar osjećaj naš je novi wellness mentalitet. To znači da nam nakon napornog razdoblja obvezno treba refreshing break, pa makar trajao i dan, dva. Masaža, hodanje, opuštanje u wellnessu, vožnja bicikla, zabava…, bit je u pronalaženju aktivnosti i sadržaja koje nas liječe mentalno i fizički, a pronaći ćete ih u Termama Olimia u živopisnom slovenskom Podčetrteku na granici s Hrvatskom. Tamo ćete otkriti i najnovije proljetne wellness trendove.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Terme Olimia (@terme_olimia)

Jeste li ikad vježbali ai chi?

Svjesnost o vlastitim potrebama nova je životna mantra koja nas je dovela do promjena u načinu opuštanja. Umjesto iscrpljivanja i stalnog pomicanja osobnih granica, sve više prihvaćamo svjesniji pristup i slušamo tijelo. Tijekom fizičke aktivnosti manje se fokusiramo na praćenje kalorija i fizički rezultat, a više na dobar osjećaj kakav nudi primjerice joga. Za posve novo iskustvo Wellness Orhidelia u Termama Olimia nudi ai chi. Ove vježbe u vodi pomoću 19 kretnji (kati) u ritmu od 14 do16 udisaja u minuti, jačaju i opuštaju čitavo tijelo. Duboki udisaji i izdisaji, uz postepeno dodavanje kretnji, aktiviraju proces tjelesnog rasterećenja.

Limfnom drenažom ususret ljetu

Sve smo svjesniji uloge limfnog sustava u podršci imunitetu i eliminiranju toksina, uklanjanju viška tekućine, smanjenju celulita, kao i poboljšanju probave. Limfna drenaža potaknut će protok limfe, ali i razbiti adhezije fascija u tkivu koje stvaraju celulit. Sad je savršen tajming da se  pripremite za ljeto i sezonu kupaćih kostima. Centar zdravlja Olimia nudi 20-minutnu ili 40-minutnu limfnu drenažu. Zbog čega ne obaviti i brzu i kvalitetnu dijagnostiku: od mjerenja šećera i kolesterola u krvi do procjene cirkulacije i utvrđivanja biološke dobi. Ljepota i zdravlje idu ruku pod ruku.

Zajedno do zdravih navika

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Terme Olimia (@terme_olimia)

Obiteljsko wellness putovanje pridonosi jačanju zajedništva i stvaranje zdravih navika kod djece i kod roditelja. Imate li djecu i žudite li za takvim odmorom odaberite Family paket Terma Olimia s gratis boravkom za dvoje djece i pravac Family Wellness Termalija. U labirintu bazena klinci će uživati na toboganima, zidu za penjanje, 7D kinu ili pješčanom igralištu; mame s bebicama opustit će se u Termalija Relax zoni sa sobama za dojenje, presvlačenje i odmor, a tu su i multimedijalna soba za veliku i malu djecu, a tu su i najveći wellness centar i Svijet sauna u ovom dijelu Europe.

Više o ponudama Terma Olimia, saznaje OVDJE.

Oglas

Komentiraj

komentari