Vrijeme je da upoznate Kimija i Bubu

Poznata autorica slikovnica i knjiga za djecu Jelena Pervan domaćoj se publici predstavlja s novim naslovom „Kimi, nemaš vremena“ koji će oduševiti najmlađe čitatelje.

Ovaj iznimno domišljat roman koji pršti zaigranošću i energijom ilustrirao je Štef Bartolić.

Među koricama ove knjige krije se jedna malena avantura o vremenu. Vrijeme je (a čini se da vremena nema puno) da upoznate Kimija i Bubu. Kimiju se čini da ima vremena napretek. Po čitave dane samo se izležava, hrče i prducka. Bubi pak kronično nedostaje vremena i neprekidno nekamo juri i žuri. Kimiju Buba nedostaje. Bubi nedostaje vremena da to primijeti. No kada se u priču uplete mačak Horacije i prisili Kimija da mu pokloni svoje slobodno vrijeme, uloge će se znatno preokrenuti…

Jelena Pervan po zanimanju je novinarka koja većinu svojeg vremena voli provesti pišući i prevodeći knjige za djecu. Dosad ih je napisala trinaest. Ujedno je osnivačica branda Kuća od priča gdje održava radionice kreativnog pisanja sa školarcima i radionice stvaranja priča s djecom vrtićke dobi te djecom s teškoćama u razvoju. Od 2013. godine članica je Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade, a od 2019. vlasnica je Piskinje, obrta za poduku djece i pisanja sadržaja.

Oglas

Komentiraj

komentari