Ekologija za djecu u vrtovima Grunteka

Zagreb, 23. lipnja 2022.  – od 11. do 15. srpnja u zagrebačkom prostoru Laboratorija zabave (Trnjanska 3) održat će se LabZab Eko kamp za djecu predškolske i školske dobi.

Bogati i zabavni petodnevni program obuhvaća dinamične eko igre i aktivnosti na otvorenom, vodene igre i kreativne izazove. Jedan od njih je dječji posjet Grunteku – vrtovima budućnosti nedaleko Čazme gdje djecu čeka ljetna eko zabava uz vesele aktivnosti i učenje kroz igru. Laboratorij zabave, interaktivni studio za edukativno kreativne dječje programe i radionice i Gruntek vrtovi budućnosti, dobitnik nacionalne nagrade za okoliš Green Prix 2022. partneri su novog hvalevrijednog programa za djecu, obitelji i sve ostale koji žele vlastiti eko vrt kraj Zagreba te dnevno svježe povrće u kuhinjskome loncu.

U tome od sad pomaže i LabZab eko kod uz kojega ostvarujete popust od 10% na najam vrta u Grunteku. Najmom vrta u Grunteku ostvarujete mogućnost berbe vlastitog dnevno svježeg povrća ili njegove dostave na željenu adresu. Povrće na Grunteku za vas uzgajaju vrsni poljoprivrednici i stručni tehnolozi u 100% skladu s ekološkim standardima. Povrće s Grunteka je certificirala renomirana austrijska agencija Bio Garantie – a djeca će ga upoznati na LabZab Eko kampu!

Ljetni kampovi Laboratorija zabave su kreativno i praktično rješenje za brojne zaposlene roditelje koji brinu kamo s djecom kad završi nastava, a njihov godišnji odmor još nije započeo. Traju kroz čitavo ljeto i početka nove školske godine. Ljetni LabZab kampovi traju 8 tjedana. Svaki od tih tjedana ima svoju temu – možete odabrati jednu, više, sve, prema svome vremenu i interesu svog djeteta.

Prijave za kampove službeno su otvorene, a prvi kamp kreće 27.6. Kampovi uključuju 2 obroka, snack, vodene igre, mogućnost drop ina i poludnevnog boravka.

Više o kampovima, temama, prijavama na kamp i cijenama saznajte na web stranici: https://www.laboratorijzabave.hr/labzab-ljetni-kampovi-za-djecu-prijave-krecu/

Više o najmu eko vrta na Grunteku pročitajte na:  https://mojgruntek.hr/

Oglas

Komentiraj

komentari