Na poznatoj Rajskoj plaži uskoro počinje dječji festival, provjerite program

Prvo izdanje dječjeg festivala Kinder Paradise Beach Fest na Rajskoj plaži u Loparu

Lopar, 21. srpnja 2022.Na predivnoj Rajskoj plaži u Loparu 21. srpnja održat će se prvo izdanje zabavnog dječjeg festivala Kinder Paradise Beach Fest. Ovaj jedinstveni, jednodnevni događaj odvija se u dnevnom i večernjem programu, tijekom kojeg će djeca od 3 do 16 godina moći uživati u bogatom i zanimljivom sadržaju na otoku Rabu.

Sva djeca željna igre i dobrog provoda imat će priliku sudjelovati u dnevnom programu festivala koji će trajati od 14 do 19 sati. Aktivnosti za djecu uključivat će plesne animacije na pozornici i piratske igre, kao što su povlačenje konopa, odbojka s balonima, gladni morski pas, utrka u vrećama te pješčani tobogan. Sudionici će pri dolasku na Kinder Paradise Beach Fest na Rajskoj plaži dobiti narukvice u određenoj boji koja će predstavljati njihov tim. Voditelj tima bit će iskusni animator koji će pratiti svakog sudionika unutar tima tijekom cijelog trajanja festivala.

Nakon podjele u timove, sudionici će dobiti kartu s blagom na kojoj će se nalaziti lokacije svih piratskih igara, a svaki član tima morat će ih proći sve te skupiti pečate voditelja određenih igara. Poslije uzbudljive potrage blaga slijedi odličan provod uz pjena party od 16 do 19 sati.

Nakon pauze za večeru, od 20:30 sati nastavlja se atraktivan večernji program uz plesne animacije. Od 21:00 sat održava se izbor za Miss & Mister Rajske plaže, a u 21:30 sati slijedi plesno-animacijski show We can Dance kojeg će izvesti animatori Centra plesa iz Splita. Jednodnevni dječji festival na Rabu završit će se uz projekciju odabranog domaćeg crtanog filma s početkom u 22:00 sata.

“Lopar ima čak 22 pješčane plaže što ga čini idealnim mjestom za odmor za goste koji dolaze s djecom. Iz tog razloga pridajemo puno pažnje infrastrukturi za djecu, što uključuje veći broj dječjih igrališta, kao i zabavne programe animacije. Stoga će prvo izdanje Kinder Paradise Beach Festa roditeljima i djeci ponuditi zabavan i uzbudljiv sadržaj u popodnevnom i večernjem programu. Veselimo se svima koji će doći na našu prekrasnu Rajsku plažu i upotpuniti svoj doživljaj boravka na otoku uz zanimljive sadržaje na novom dječjem festivalu”, poručuje direktor Turističke zajednice Općine Lopar Marin Mušćo.

Cilj festivala u Loparu je ponuditi djeci jedinstveni doživljaj uz pregršt zabave i osvojenih nagrada koje će im biti lijepa uspomena na ljetnu zabavu u Rajskoj uvali u Loparu.

Oglas

Komentiraj

komentari