Trgovački lanac Kaufland predstavlja simpatične plišane igračke koje će vrlo brzo osvojiti srca mališana

16. kolovoza 2022. – Bojan, Magda, Gala, Hrc, Živko i Silva novi su stanovnici Kauflanda te ih od danas, 16. kolovoza, pa sve do listopada ove godine možete pronaći na policama ovog trgovačkog lanca diljem Hrvatske u sklopu novog programa vjernosti namijenjenog najmlađima.

Naime, ovi ekološko osviješteni plišanci, nazvani Šumasti, izrađeni su od 85 % recikliranog poliestera te imaju zabavno-edukativni karakter s naglaskom na važnost očuvanja šuma – prirodnog bogatstva koje rapidno gubimo. Upravo zato plišane igračke Šumastih dolaze kao 6 različitih likova od kojih svaki predstavlja jedno stablo: jabuku, magnoliju, hrast plutnjak, dugin eukaliptus, baobab te crvenolisnu bukvu, kako bi djeca upoznala raznolikost i važnost svijeta drveća.

Osim toga, mališani mogu sudjelovati u skupljanju sličica čak 36 različitih Šumastih od kojih je svaki zastupljen s po 4 različite kartice od recikliranog materijala. U ponudi je i posebna kutija s raznim zabavnim igrama, primjerice „Kaos u krošnji“, koja može poslužiti i za pospremanje sakupljenih kartica te sadrži i edukativnu knjižicu na 44 stranice u kojoj se može doznati sve o Šumastima. Kutiju s igrama moguće je kupiti po redovnoj cijeni ili uz Kaufland Card za samo 19,99 kn, dok se svaki plišanac isto može kupiti u slobodnoj prodaji ili uz Kaufland Card i 30 bodova po posebnoj cijeni od 29,99 kn po komadu. Od svakog kupljenog plišanca Kaufland odvaja 1 kunu te će ukupni iznos donirati SOS Dječjem selu Hrvatska. Za svakih potrošenih 100 kn dobiva se jedan paketić s po 3 kartice o Šumastim gratis, a moguće ih je i kupiti za 4,99 kn ili samo 3,99 uz Kaufland Card.

Više o Šumastima saznajte na Igraj se sa Šumastima, a ne sa šumom! | Kaufland.

Oglas

Komentiraj

komentari