Magična večer Harryja Pottera u Hoću knjigu: Najpoznatiji svjetski čarobnjak vratio se u Hrvatsku!

Ove godine obilježavamo 25. obljetnicu izlaska prvog romana Harry Potter i kamen mudraca. Ovaj svjetski poznati serijal prodan je u više od 600 milijuna primjeraka, preveden na više od 80 jezika, a pratile su ga i iznimno uspješne filmske adaptacije.

Uz mladog čarobnjaka odrasle su čitave generacije, a od kraha Algoritma bilo je gotovo nemoguće nabaviti domaća izdanja po povoljnoj cijeni. Ali sve se mijenja već sljedeći tjedan kad na police knjižara stiže Mozaikovo izdanje u novom ruhu, po odličnoj cijeni od 149,94 kn (€19,90). Vjerni fanovi mogu odahnuti, jer prijevod potpisuje Dubravka Petrović, koja je domaćoj publici već poznata po prijevodu posljednja četiri nastavka.

Kako bismo obilježili ovaj spektakularan događaj, Hoću knjigu 8. studenog organizira magično druženje za sve ljubitelje čarobnjačkog svijeta. U programu je čitanje prvog poglavlja u novom izdanju, s mladim glumačkim nadama hrvatskih kazališta, magična haranja po knjižarama, poklon za prvih 100 kupaca i razna slatka iznenađenja.

U svim Hoću knjigu knjižarama obilježit ćemo povratak malog čarobnjaka u velikom stilu, a detaljan program potražite na https://bit.ly/3U1rR2C.

Ali ovdje iznenađenjima nije kraj, jer svi kostimirani sudionici programa koji 8.11. objave svoju sliku iz Hoću knjigu knjižara na Instagramu uz hashtag #hocuharryjapottera i označe @hocuknjigu, sudjeluju u foto natječaju i mogu osvojiti vrijedne nagrade!

Program počinje u 19 sati; pripremite svoje čarobne štapiće i vidimo se na Harry Potter večeri!

Oglas

Komentiraj

komentari