Udobna kao nikada do sada i za roditelje i za bebu! CYBEX-ova nova kolica BALIOS S LUX!

13. prosinca 2022. – CYBEX-ova nova kolica BALIOS S LUX osmišljena su za obitelji koje žive urbanim stilom života, a žele imati svu fleksibilnost i luksuznu udobnost kamo god krenuli, bilo da se radi o odlasku na igranje u parkić, u kupnju ili na kavu s prijateljima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli CYBEX (@cybex_global)


Nova kolica nude sustav za putovanje, napredan ovjes spreman za gradski asfalt, ergonomski naslon za potpuno ravno ležanje i mogućnost podešavanja sigurnosnih pojaseva jednim povlačenjem. Kolica se mogu koristiti od rođenja do otprilike četiri godine i dolaze u širokoj paleti modernih boja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli CYBEX (@cybex_global)

Sustav za putovanje

BALIOS S LUX nudi korištenje raznih dijelova sustava za putovanja na istom okviru kolica, tako da svi gradski roditelji mogu imati najbolju kombinaciju posebno prilagođenu vlastitim potrebama. Okvir kolica se može koristiti s košarom za novorođenče Cot S Lux ili mekanom verzijom košare Cocoon S, sjedalom za kolica i autosjedalicom za dojenčad popularno zvanom “jaje”. Osim toga, kolica su u potpunosti kompatibilna sa svim nagrađivanim CYBEX autosjedalicama.

Fleksibilan i luksuzno udoban suputnik za svaki dan

BALIOS S LUX opremljen je naprednim ovjesom dizajniranim za gradske ulice. S ovim kolicima možete krenuti u grad bez straha da će neravnine ometati bebu u vožnji. Udobnost pruža i naslon za leđa koji se može spustiti sve do potpuno ergonomskog ležećeg položaja. Kolica imaju i vrlo inovativnu mogućnost podešavanja sigurnosnih pojaseva jednim povlačenjem, što omogućuje optimalno pristajanje uz tijelo u roku od nekoliko sekundi.

Nova paleta boja

BALIOS S LUX odsada dolazi u širokoj paleti modernih boja. Okvir boje taupe s tamnosmeđom ručkom od umjetne kože dolazi sa sjedalom boje Sky Blue ili Seashell Beige. Srebrni okvir s tamnosmeđom ručkom od umjetne kože dolazi sa sjedalom boje Lava Grey ili Ocean Blue. I konačno, crni okvir s crnom ručkom od umjetne kože dolazi sa sjedalom boje Moon Black.

Za više informacija posjetite www.cybex-online.com.

Oglas

Komentiraj

komentari