Velika blagdanska humanitarna akcija: 200 darova za 200 dječjih osmjeha!

Terme Tuhelj i Terme Olimia božićnim poklonima ove će blagdane uljepšati djeci koja žive u lošim socijalnim uvjetima

21. prosinca 2022. – Blagdansko vrijeme donosi radost i nadu. To je vrijeme ljubavi, osmjeha i dobrih djela.

Tijekom prosinca u Termama Tuhelj i Termama Olimia održana je velika blagdanska humanitarna akcija u kojoj su pripremili 200 darova za djecu iz socijalno ugroženih obitelji – 100 u Termama Tuhelj i 100 u Termama Olimia.

U Termama Tuhelj povezali su se s lokalnim školama i vrtićima s područja Velikog Trgovišća, Tuhlja, Krapinskih Toplica i Klanjca te prikupili 100 imena djece iz socijalno ugroženih obitelji kako bi im barem malo uljepšali ove posebne dane.

U Termama Olimia 100 poklona ide u ruke djeci iz Male hiše Pilštanj koja je utočište za djecu i obitelji te djeci iz Centra za socijalnu skrb Celje, podružnica Smarje pri Jelšah.

Darovi su zapakirani na predbožićnom druženju na kojem su svi zaposlenici zajedno pakirali darove, družili se i s veseljem pridružili ovoj akciji.

“Terme Tuhelj i Terme Olimia oduvijek brinu o lokalnoj zajednici. Smatramo da je to dužnost svake društveno dogovorne tvrtke i to nam ujedno predstavlja i veliko veselje. Osim toga, kroz akciju zamatanja darova naši zaposlenici proveli su kvalitetno zajedničko vrijeme i dobili priliku dodatno se povezati kroz dobro djelo”, poručuju iz Terma Tuhelj i Terma Olimia.

Oglas

Komentiraj

komentari