Doček Nove 2023. godine u Božićnom gradu Family malla za velike i malene – najatraktivnija blagdanska destinacija za djecu i obitelj u Zagrebu!  

28.12.2023. – Family mall organizira najspektakularniji doček Nove godine za velike i malene 31.12.2023. godine od 12 do 21 sat u Božićnom gradu Family malla, najatraktivnijoj blagdanskoj destinaciji za djecu i obitelj u Zagrebu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Family mall (@familymall.hr)

Slavlje je prilagođeno djeci tako da se doček obilježava u 19:00 h spektakularnim vatrometom. Osim toga, posjetitelji mogu uživati u besplatnom klizanju od 17:00 do 19:00 sati, zabaviti se u lunaparku i svemu što je Božićni grad pripremio za djecu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Family mall (@familymall.hr)

Za odrasle je zabava zagarantirana uz CRO DANCE PARTY mjuzu za koji se brine DJ Santa, a pravu poslasticu u za mališane pripremaju djedica i vilenjaci koji će voditi MINI DISCO od 12:00 do 21:00 sat.

Leggiero, Batak, Pri Suncu, Gastro Lab i Nonine fritule pobrinut će se da tijekom zabave ne ostanete gladni i žedni – moći ćete uživati u njihovim novogodišnjim specijalitetima i piću. Predah će uz ukusne zalogaje garantirati i osiguran stol za sve posjetitelje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Family mall (@familymall.hr)

”Ako ste solo i nemate djecu, opcija za proslavu Nove godine je puno. Na staru godinu možete svratiti do centra i sresti frendove, ekipu s posla, faksa i popiti kuhano vino ili šampanjac na slobodnom stolu kojeg jedva pronađete.  Ako imate klince, a nemate baka servis, opcije za ispraćaj stare i doček nove baš i nema. Zato je Božićni grad Family malla odlučio organizirati osim adventske čarolije, organizirati i doček Nove 2023. godine s odbrojavanjem, vatrometom, specijalnim efektima i zabavnim sadržajima!”, rekla je Anela Conary, voditeljica marketinga Family malla.

Limitirana prodaja ulaznica je počela i svoje ulaznice možete kupiti na ulazu u Božićni grad svakim danom, te online putem sustava Entrio. Ulaznica za odrasle je 50 kn, a za djecu je ulaz besplatan uz novogodišnje darivanje u kući Djeda Božićnjaka.

Božićni grad je za ispraćaj stare godine otvoren od 12 do 21 h. Proslavimo skupa i zaželimo svi zajedno bolju i ljepšu novu godinu svima!

Božićni grad zauzima 15000 m2 zabavne površine u dvorištu Family malla. Family mall pravo je mjesto za najbolji obiteljski shopping. Svojim jedinstvenim konceptom kojim obuhvaća veliki izbor trgovina, odličnu zabavu s mnoštvom sadržaja i već poznata omiljena mjesta za ručak, postaje nezaobilazna destinacija za cijelu obitelj.

Više informacija: https://familymall.hr/docek-nove-2023-godine-u-bozicnom-gradu-family-malla-za-velike-i-malene/

Oglas

Komentiraj

komentari