U Autima 3 žene preuzimaju komande!

Pixar u Autima 3 predstavlja novu generaciju antropomorfnih vozila koji svi redom uzdrmaju život Munjevitog Jurića. Kao bivši svjetski prvak u utrkama automobila, Jurić se nađe u mukama jer učinci starenja postaju vidljivi na njegovoj vožnji.

​ ​Može se reći da Jurić mora naučiti tešku životnu lekciju, a najveća će mu učiteljica biti Klara Ramirez, talentirana trenerica trkaćih automobila, koja u Autima 3 trenira Munjevitog Jurića kako bi se mogao utrkivati s automobilima nove generacije, kojoj pripada i Jura Grom.

Ramirez je mlada, pametna i bistra, a to se odražava i na njenom dizajnu. I ona je automobil nove generacije čiji dizajn Pixar temelji na proporcijama robusnih američkih automobila, ali u njen oblik dodaje eleganciju europskih sportskih automobila. Ramirez zna tko je i bez sumnje je svoja – iako to ponekad znači da se mora sukobiti s Munjevitim Jurićem. Evo rečenice za koju nikad nismo mislili da ćemo je reći: ovaj će automobil postati odličan uzor djeci. Klara mora naučiti još pokoju stvar o sebi čega je i sama svjesna. Upravo zbog ove ranjivosti, s Klarom se vrlo lako povezati. Ona je snažan lik u koji se mogu ugledati mlade djevojke.

Za razliku od Auta 2 koji su se bavili špijuniranjem, Auti 3 još su se jednom usredotočili na utrku i samo je pitanje vremena kad će se uglađeniji, spretniji i brži trkaći automobili Juriću naći za petama, a on će se svim silama morati truditi da ostane u utrci.

​Sinkronizirani f​ilm Auti 3 stiže u kina 15.lipnja u 2i Film distribuciji.

A.Remetin

Oglas

Komentiraj

komentari