Čarobna premijera spektakularne igrane adaptacije Ljepotice i zvijeri u Muzeju Mimara

Disney je čarolijom ponovno udahnuo život jednom filmu. Svečana premijera Ljepotice i zvijeri u ponedjeljak navečer u Muzeju Mimara spojila je nostalgiju s novim počecima i tako proslavila izlazak igrane verzije jednog od najdražih Disneyjevih animiranih klasika. 

Kao da su i sami bili na balu, uzvanici na premijeri doživjeli su posebnu čaroliju kada je mladi plesni par Ema Pilić i Patrik Seretin zaplesao na naslovnu pjesmu Tale As Old As Time i tako oživio poznatu scenu plesa između Ljepotice i Zvijeri. 
Čarobnom filmskom događaju prisustvovala su i brojna poznata lica među kojima su bili: Mia Biondić, Lana Jurčević, Filip Riđički, Nina Kraljić, Goran Grgić, Lucija Lugomer, Mirjana Mikulec, Krešimir Macan, Jasna Nanut, Vladimira Spindler, Gorana Marin, Ana-Marija Vrdoljak i drugi.
 
Igrani film Ljepotica  i zvijer fantastično je putovanje Belle, pametne, lijepe i samostalne djevojke koju Zvijer zarobi u svom dvorcu. Unatoč svojim strahovima, Belle se sprijatelji sa začaranim osobljem te uviđa plemenito srce i istinskog princa koji se kriju iza strašnog izgleda Zvijeri. U filmu glume Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Gugu Mbatha-Raw, Audra McDonald, Hattie Morahan, Nathan Mack, Ian McKellen, Emma Thompson. 
 
U ovom filmskom spektaklu mogu uživati i najmlađi jer se već prikazuje u hrvatskim kinima u originalnoj i sinkroniziranoj verziji.

 

Oglas

Komentiraj

komentari