5 SERIJA ZA ZAPOSLENE MAME:)

Svaka mama zna da je bitno odvojiti vrijeme za sebe. Za one dane kada biste to vrijeme voljeli provesti uz dobru seriju koja ne traje predugo, donosimo nekoliko zanimljivih prijedloga. Na listi se nalaze humoristične serije kao i one koje zahtjevaju veću pozornost praćenja epizoda. Pripremite kokice i kliknite!

  1. 2 broke girls

Uđite u svijet dviju luckastih konobarica u tipičnom američkom dineru koje sanjaju o uspješnom zajedničkom businessu… kada bi samo imale dovoljno love. Zgode i nezgode prate ih iz dana u dan, a njihovu svakodnevicu krase i ostali zanimljivi likovi.

  1. Modern family

Vesele obiteljske drame koje pratimo već 9 godina iz sezone u sezonu prepune su neobičnih situacija, ludih odnosa između generacija i neprestanog prepucavanja koja nas naposljetku uče razvijanju razumijevanja prema najbližima, sve to uz veliku dozu humora. Jedna epizoda traje oko 20-ak minuta, a na IMBD-u je serija ocijenjena s visokih 8,5.

  1. Nurse Jackie

Kroz seriju se prati život medicinske sestre koja je ujedno i ovisnica o drogama, a radnja prati njezinu borbu između ovisnosti i predanosti zahtjevnom poslu uz dozu humora i sarkazma.

  1. Brooklyn Nine-Nine

Jake Peralta je iznimno talentiran i pomalo luckast detektiv u New Yorku, a problemi nastaju kada na mjesto zapovjednika dođe kapetan Ray Holt koji slovi kao vrlo ozbiljan i profesionalan  čovjek. Svijet kriminala i policije nikada nije izgledao zabavnije!

  1. Better things

Serija nam pruža drugačiji pogled na Hollywood. Sam Fox je majka tri osebujne djevojčice, a pratimo je kako balansira između karijere, odgoja djece i pritiska uloge samohranog roditelja. Serija je nedavno obnovljena za 3. sezonu, a iz epizode u epizodu broji sve više gledatelja. Jedna epizoda traje kratke 22 minute, dovoljno da opustite misli i ujedno se zabavite.

Kao pravi ljubitelji serija ovaj bismo popis mogli beskrajno ispuniti, no rađen je za sve mame željne dobrog TV programa u pauzi od dječjih aktivnosti koja ne traje dugo. A koje vi serije pratite, jesmo li neku zaboravili spomenuti?

Maja Kos

Oglas

Komentiraj

komentari