Znamo novi naslov nastavka filma Čudesne zvijeri!

Junaci. Zlikovci. Magija. Za godinu dana, vratite se u čarobnjački svijet u filmu Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela

Nakon što su nas oduševili svakim novim nastavkom o mladom čarobnjaku Harryju Potteru, J.K.Rowling i studio Warner Bros. nisu nas razočarali ni prošle godine filmom Čudesne zvijeri i gdje ih naći.

Mladog čarobnjaka Newta i njegove zvijeri pogledalo je više od 80.000 gledatelja samo u Hrvatskoj! Film je nastao prema posljednjem djelu poznate britanske spisateljice J.K.Rowling, autorice serijala o čarobnjaku Harryju Potteru. U glavnoj ulozi gledali smo Eddieja Redmaynea kao čarobnjaka Newta Scadmandera. Radnja se odvijala 70 godina prije nego što je saga o Harry Potteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Harry čitao prije odlaska u Hogwarts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka. Autorica Joanne K. Rowling iznenadila je svoje fanove u najavi uživo u Londonu da će biti ukupno 5 filmova o čudesnim zvijerima.

U novom nastavku, pratimo Newta Scamandera i Albusa Dumbledorea u nastojanjima da stanu na kraj mračnom čarobnjaku Gellertu Grindelwaldu. U knjizi Harry Potter i darovi smrti čitatelji su mogli saznati da su Albus i Gellert nekoć bili vrlo bliski, prije no što su postali najgori neprijatelji.

Osim Eddieja, ostale uloge tumače Katherine Waterston, Ezra Miller, Zoë Kravitz i Jon Voight. Na oduševljenje mnogih, na kraju filma Čudesne zvijeri i gdje ih naći pojavio se Johnny Depp kao Gellert Grindelwald, a osim njega, u novom nastavku ćemo imati priliku vidjeti i Juda Lawa kao Dumbledorea.

Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela, u distribuciji Blitza, u hrvatska kina stiže u studenom 2018. godine.

Oglas

Komentiraj

komentari