Poznati dizajnerski dvojac ELFS podržao humanitarnu aukciju

Drugog adventskog vikenda u Arena Centru poznati hrvatski modni dvojac ELFS priključio se humanitarnom umjetničkom projektu Arene Centra i HDLU-a za Centar „Vinko Bek“. Nakon prošlotjednog svečanog otvorenja, Adventsko klizalište by Žuti Mačak  na jedan dan postalo je domaćin djeci iz Dječjeg doma Zagreb koja su doživjela nezaboravne trenutke na ledu uz školu klizanja i edukativno-zabavnu predstavu “Ti i ja – znanstvenika dva”.

Kupnjom ukrasnih, dvostrano oslikanih medaljona i ELSI su pomogli Centru za odgoj i obrazovanje “Vinko Bek”, ustanovi za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju slijepe i slabovidne djece, mladeži i odraslih.

Adventsko klizalište by Žuti Mačak nastavlja širiti blagdansku čaroliju ispred Arena centra. Žuti Mačak udružio je snage sa Svetim Nikolom i razveselio je djecu iz Nazorove školom klizanja, a zabavu na ledu upotpunila je edukativno–zabavna predstava “Ti i ja – znanstvenika dva” u kojoj su uživali mnogobrojni ledoljupci i poznata lica iz grada

Adventsko klizalište by Žuti Mačak nije ostavilo ravnodušnim niti poznata lica iz javnog života kao što su glumica Jelena Miholjević s kćerkicom Adom, pjevačica Ivana Marić sa suprugom Vjekoslavom Šunjićem i kćerkicom Vitom Marijom, sportska novinarka Lana Banely, gimnastičar Marijo Možnik te bivši vaterpolist i voditelj brenda Borovo Dubravko Šimenc.

Tijekom Adventa umjetnički medaljoni nude se zainteresiranoj javnosti preko online sustava za nadmetanje, dok će se prikupljena sredstva u cijelosti donirati Centru “Vinko Bek” za promicanje rehabilitacijskih programa, a ponajviše u opremanje kabineta svakodnevnih vještina i kabineta za vježbe vida.

U humanitarnu aukciju može se uključiti  i licitirati putem web stranice www.aukcije.vecernji.hr, a sve detaljne informacije o humanitarnoj akciji možete pronaći na http://www.arenacentar.hr. Više o rasporedu škole klizanja i popratnom programu na Adventskom klizalištu by Žuti Mačak doznajte na www.zutimacak.hr

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari