Akcija u Baby Centru! Plati dva, uzmi 3!

Najveći lanac dječje opreme, odjeće i obuće, na jednom mjestu donosi sve što vam je potrebno za ugodno i zabavno ljeto!

Zagreb – 23. lipanj, 2021. –Jedva smo ga dočekali! Stiglo je predivno ljeto, a s njim i mrske nam vrućine. Dojenčad i mala djeca teško podnose visoke ljetne temperature pa se valja malo potruditi kako bismo im olakšali i stvorili uvjete da im bude što ugodnije. Krenut ćemo od hrane koje bi trebala biti laganija. Sol ne treba dodavati. Ne bi im trebalo davati ni slane grickalice te zaslađene kupovne napitke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Baby Center Hrvatska (@babycenter_hrvatska)

Kad je pak riječ o odijevanju za ljetnih vrućina, našim bebama dovoljan je pamučni bodić. Dijete nije potrebno pokrivati, eventualno koristiti tanku plahticu. Preporučujemo nositi isključivo pamučnu odjeću jer sintetika može, uz jako tople prostore i veliku vlažnost zraka, dovesti do toplotnog udara. Ne treba zaboraviti niti na kakav zgodan pamučni šeširić. Također se preporučuje djecu odijevati u svijetle boje, poput bijele ili boje pijeska, budući da će manje upijati toplinu, odjeća svijetlih boja manje će privlačiti komarce.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Baby Center Hrvatska (@babycenter_hrvatska)

Što se tiče obuće, preporuka su sandale! Sandale nisu namijenjene samo za šetnju po rivi ili špici. Postoje, čvršće i izdržljivije dječje sandale idealne za sve aktivnosti na otvorenom; od trčanja i igranja u parku pa sve do šetnje po neravnim terenima.

Baby Center će vam osigurati veliki izbor dječjih sandalica, a preporučit će i Original Marines – sinonim je za praktičnu, udobnu i istovremeno modernu odjeću koju trenutno možete pronaći i na akciji do 30. lipnja. Platite samo dva komada, a doma odnesite tri!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Baby Center Hrvatska (@babycenter_hrvatska)

U Baby Center trgovinama pronađite i kantice, lopatice i veliki izbor ostalih rekvizita koji će pomoći zaigrati vaše najmilije.

Ne zaboravite, svu ponudu i  akcije možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Oglas

Komentiraj

komentari