A’MARIE i SOVILJ EKSKLUZIVNO DIZAJNIRAJU ZA TREĆI ROĐENDAN PLATFORME BÜRO 24/7

Hrvatska modna dizajnerica Anamarija Brkić i dizajner nakita Nenad Sovilj kreirali su ekskluzivne kolekcije odjeće i nakita povodom trećeg rođendana hrvatske medijske platforme Büro 24/7 s ciljem prikupljanja donacija za Humanitarnu zakladu Ivana Hodak.

Hrvatska medijska platforma Büro 24/7 iza koje stoji poduzetnica Mirela Forić Srna zajedno sa svojim timom, u studenom će proslaviti svoju treću godinu rada na hrvatskom jeziku. Medijska platforma Büro 24/7 koju je 2011. godina pokrenula poduzetnica Miroslava Duma danas je sveopće poznat svjetski brend, a uz hrvatsku verziju koja djeluje od jeseni 2012. godine prisutna je na devet svjetskih tržišta dok se na novim tržištima razvija nevjerojatnom brzinom. Hrvatska verzija Büro 24/7 prva je inozemna licenca projekta odnosno prva verzija portala na nekom lokalnom jeziku na svijetu.

Svoju treću obljetnicu djelovanja na području hrvatske i jadranske regije hrvatski Büro 24/7  zajedno će sa svojom osnivačicom Miroslavom Dumom proslaviti krajem studenog na gala svečanosti u zagrebačkog hotelu Esplanade.

Büro 24/7  timu u proslavi će se pridružiti i poznati hrvatski dizajneri – moda dizajnerica Anamarija Brkić s modnom markom A’MARIE te dizajner nakita Nenad Sovilj. Oni su naime dizajnirali ekskluzivne  Büro 24/7  modele odjeće i nakita koji će biti ponuđeni na humanitarnu prodaju, a prihod od prodaje ekskluzivnih, unikatnih modela bit će u cijelosti doniran Humanitarnoj zakladi Ivana Hodak.

Humanitarna zaklada Ivana Hodak osnovana je 2009. kao uspomena na prerano umrlu mladu pravnicu Ivanu Hodak koja je tek započinjala svoju karijeru kako među pravnicima tako i među studentima ekonomije. Zaklada danas kroz svoje djelovanje i prikupljene donacije osigurava financijsku pomoć u obliku naknade školarina ili troškova života za bilo pravni bilo ekonomski studij mladim osobama slabijeg materijalnog statusa. Zaklada također stipendira i daljnju izobrazbu i usavršavanje mladih pravnika ili ekonomista u Hrvatskoj i inozemstvu, a povremeno nagrađuje i autore stručnih i znanstvenih radova iz područja ekonomije i prava.

“Kada smo prije tri godine pripremali hrvatsko izdanje portala Büro 24/7 mnogi su nas pitali ‘čemu još jedan portal?’. Broj posjetitelja, način pripreme i predstavljanja tema, renomirani suradnici te visoki standardi rada i prezentacije sadržaja kroz digitalne platforme u ove su tri godine potvrdili naše vjerovanje ali i naš trud da Hrvatska i regija zaslužuju samo najbolje. Naravno, ova obljetnica nije samo razlog za slavlje već i obaveza da nastavimo biti najbolji među najboljima.“ istaknula je Mirela Forić Srna, direktorica platforme Büro 24/7  za Srednju i Istočnu Europu te dodala “Od prvog dana uspješno surađujemo s hrvatskim kreativcima – modnim dizajnerima, umjetnicima, književnicima, glazbenicima, pružajući im snažnu i kvalitetnu komunikacijsku podršku u njihovom radu. Iznimno smo ponosni iz tog razloga ovom prigodom predstaviti humanitarnu suradnju s dvoje iznimno kreativnih i uspješnih dizajnera – A’Marie i Soviljem, s ciljem prikupljanja sredstava za, kako meni osobno tako i svima nama u Büro tim vrlo važnu Humanitarnu zakladu Ivana Hodak.”.

buroEkskluzivna A’marie kolekcija za Büro 24/7 sastoji se unikatnih modela koji čine pet potpunih lookova koji su uvid u nadolazeću A’Marie sezonu, jesen/zima 2016 koja će se u prodaji naći tek krajem iduće godine. Kolekcija se sastoji od haljina, hlača, t-shirta, ogrtača i bunde u zagasitim nijansama – sivoj, tamno zelenoj i tamno plavoj. Boje obogaćuju sjajne i metalne niti, a krojeve definiraju metalni obrubi i čipka. Vuna, tencel, kašmir i neopren omiljeni su materijali koje dizajnerica Anamarija Brkić koristi u ovoj kao i u svim svojim kolekcijama do sada zbog, kako ističe „lakoće održavanja i ugode koje pružaju na koži“. Svaki A’Marie odjevni predmet iz ekskluzivne Büro 24/7 kolekcije bit će personaliziran odnosno nosit će ime kupca točnije u ovoj priči donatora na posebnoj etiketi.

Povodom suradnje s Büro 24/7  modna dizajnerica Anamarija Brkić najavila je svoju kolekciju: ” Büro 24/7 mi se svidio od samog početka jer je u skladu sa svjetskim standardima, platforma na kojoj se uvijek može pronaći kvalitetan i pomno biran sadržaj. Raduje me što surađujemo od samih početaka jer se brend  A’marie svojim senzibilitetom uvijek idealno spajao s Büro 24/7  pričom. U ovoj novoj kreativnoj priči naša suradnja ima puno veći značaj jer je humanitarna te samim time još posebnija. Upravo iz tog razloga namjera mi je bila osmisliti nešto što nije svakidašnje, komade koji su kolekcionarski modeli. Ova ekskluzivna, limitirana kolekcija uvid je u moju sezonu jesen/zima 2016., donosi jedinstvene odjevne komade koji su nosivi i inovativni, s prepoznatljivim A’Marie potpisom.”

nakitU ekskluzivnoj mini kolekciji Sovilj X Büro24/7 dizajner nakita Nenad Sovilj predstavlja best sellere iz svojih dosadašnjih kolekcija, kao i iz svoje nove kolekcije ‘Molekula’.  Iako međusobno znatno različite, zajednički nazivnik ovim kolekcijama daje to što su u potpunosti izrađene od istih materijala: epoksidne smole koja je dizajnerov zaštitni znak, mesinga i zelenog oniksa. „Büro 24/7  i ja vjerno se pratimo već tri godine, od samih početaka. Büro 24/7 me snažno podržava u svim projektima i ovo je jedinstvena priliku koja se ne smije propustiti, u kojoj ja mogu i želim podržiti njih. Osobito mi je drag humanitaran karakter cijele priče iz razloga što su ciljevi Zaklade Ivana Hodak više nego plemeniti: to su oni mali pomaci u društvu koje svi možemo i moramo napraviti kako bi svijet učinili ljepšim“, istaknuo je dizajner nakita Nenad Sovilj.

Ekskluzivne Büro 24/7  kolekcije A’Marie i  Sovilja već su od danas izložene u modnim studijima dizajnera – A’MARIE u Gundulićevoj  19  te SOVILJ u Amruševoj 5 u Zagrebu. Svi zainteresirani kolekcije  mogu na licu mjesta isprobati te odmah i kupiti te time izravno donirati Humanitarnu zakladu Ivana Hodak. Donatorima će kolekcije biti uručene nakon što budu i svečano predstavljene na velikoj Büro 24/7  svečanosti krajem studenoga.

M.R.

Foto: Mladen Šarić

Oglas

Komentiraj

komentari