AMWAY DONIRAO HRVATSKI CRVENI KRIŽ SA VIŠE OD 19.000 HRK ZA BORBU PROTIV VIRUSA COVID-19

AMWAY, koji posluje u gotovo 70 tržišta diljem svijeta, postavio je temelj za borbu protiv korona virusa sa ukupnom donacijom od 110 tisuća dolara

Zagreb, 03. travnja 2020 – Za Hrvatsku je predviđena donacija Hrvatskom crvenom križu u iznosu od 19.000 kn. Sredstva će se iskoristiti za aktivnosti sprječavanja širenja COVID-19 i eliminacije posljedica epidemije.

Sa sloganom „Zajedno možemo! Amway u borbi protiv virusa COVID-19“, Amway će poduprijeti lokalne zajednice u državama gdje posluje koje se nalaze u  Europi i Južnoj Africi.

Pandemija virusa COVID-19 angažirala je cijeli svijet u borbu, a na prvoj liniji se nalaze liječnici, anesteziolozi, medicinske sestre i nemedicinsko osoblje s jedinim ciljem pružanja osnovnih usluga i njege. Mnogi građani već su dali svoj doprinos istraživanju i zdravstvenoj djelatnosti. Amway želi svojim donacijama pomoći prebroditi ovu svjetsku zdravstvenu krizu.

Osim novčane donacije, Amway Hrvatska poziva sve registrirane korisnike da se pridruže u njihovoj inicijativi i daju svoj doprinos. Na Amwayovom portalu možete donirati 7,50 HRK koji će pomoći u zajedničkoj borbi protiv virusa COVID-19. U kampanju se možete uključiti do 20. travnja 2020. godine.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar