Arkoroyal BIO Sirup za jačanje organizma djece

Naša se djeca kreću u sredinama gdje su neprestano izložena brojnim nevidljivim bakterijama i virusima. Zbog toga je djecu, dok su u školi, vrtiću, u parku, ali i kod kuće, iznimno važno zaštiti od vanjskih utjecaja. Dječji je imunitet općenito slabiji od odraslog i stoga su mu potrebni dodaci koji će mu pomoći da ima više energije, da bude zdravo i uspješno.

Prehlade, infektivne probavne smetnje i alergije dio su tegoba i bolesti koje su karakteristične za dječju dob, a posebice kod djece koja vrijeme provode u vrtićima i školama. Odlazak u školu za mnogu djecu predstavlja i povećan intelektualni napor pa i psihološke probleme koji isto tako opterećuju imunitet djece.

Stoga se roditelji trebaju pobrinuti da djeca, osim pravilnog izbora prehrane, bogate voćem i povrćem, dobiju potrebne nutrijente, vitamine i minerale i putem dodataka prehrani, kako bi se djetetu vratila energija i povećala otpornost organizma na bolesti.

Najbolji dodaci prehrani su oni koji sadrže kombinaciju vitamina i minerala, koji su prirodnog podrijetla iz kontroliranog uzgoja, a dodatno djeca još preferiraju ukusne sirupe prilagođenih okusa.

Arkoroyal –BIO sirup za jačanje organizma djece

Ova cjelovita kombinacija za promicanje vitalnosti djece sadrži isključivo sastojke iz organskog uzgoja. Tako kombinira organsku matičnu mliječ, propolis i med, a dodatno je osnažena vitaminom C dobivenim iz praha soka organske acerole.

Matična mliječ predstavlja jedan od najboljih izbora za jačanje imuniteta djece i poticanje rasta. Posebno je učinkovita kod djece koja imaju slabiji apetit. Osim brojnih vitamina i minerala, matična mliječ sadrži i proteine koji je čine iznimno hranjivom.  Matična se mliječ smatra sigurnom za djecu, a najbolje ju je u početku davati u manjim dozama.

Med je u Arkoroyal proizvodima standardiziran što znači da je pročišćen od svih primjesa koje mogu biti potencijalan alergen (pelud, rilca pčela i sl.). Upravo se zbog toga Arkoroyal proizvodi preporučuju za senzibilizaciju, odnosno navikavanje male djece na med.

Propolis, čudesan pčelinji proizvod, sadrži više od 300 znanstveno utvrđenih ljekovitih supstanci. Djeluje protiv virusa, gljivica i bakterija te je snažan antioksidans.

Acerola, grm s jestivim plodom koji sadrži čak 20 do 30 puta više vitamina C od naranče, snažan je antioksidans koji se već stoljećima koristi u liječenju raznih bolesti i jačanju imuniteta.

Osim savršene formulacije, ovaj sirup ima i izvrstan okus jagode kojeg će djeca iznad 3. godine obožavati!

Cijena bočica 140 ml: 131,00 kn

Arkopharma proizvodi dostupni su u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama te na web shopu www.sophia.hr

Oglas

Komentiraj

komentari