AVON kampanja #budizdrava za samopregled grudi i donacija 100. 000kn udruzi SVE za NJU!

Zagreb, 31. 10. 2018. – Dugogodišnji je projekt Avona i udruge SVE za NJU!, ‘Budi zdrava’, kojim bi u cijeloj Hrvatskoj podsjetili  što veći broj žena na važnost samopregleda dojki u prevenciji protiv raka dojke. Avonova ovogodišnja kampanja #minutazasebe dio je iste borbe i konstantne podrške, te roza listopad završava donacijom 100.000kn udruzi SVE za NJU! za rad Centra za psihološku pomoć oboljelima i njihovim obiteljima te održavanje Avon soba u Centru koje omogućavaju besplatan boravak svima kojima je potrebna zdravstvena pomoć u Zagrebu.

Upravo je važnost samopregleda tema ovogodišnje donacijske kampanje #minutazasebe i suradnje Avona i udruge SVE za NJU! Ambasadorice cijele priče Andrea Andrassy, Ella Dvornik, Lucija Lugomer i Iva Šulentić spremno su se odazvale pozivu te su im zahvalni i na vremenu i na doniranju u kampanji.

Kratki clickbait naslovi iskorišteni su za članke u medijima kako bi se privukla pažnja, a klik na video unutar članka otkrio je nešto potpuno drugačije – poruku koju je svaka od ambasadorica ispričala na svoj način. Poruka je jednostavna: uzmi minutu za sebe i redovno jednom mjesečno obavi samopregled dojki!

Kupnjom proizvoda s roza vrpcom u Avon katalogu postajete dio humanitarne pomoći i omogućujete ovakvu pomoć i vraćanje podrške lokalnoj zajednici. Zajedno, u borbi protoiv raka dojke.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari