Avonova globalna kampanja #BeABreastFriend

Avon je globalno pokrenuo novu kampanju buđenja svijesti o borbi protiv raka dojke, još jednom pokazujući koliko je važno da mislimo na svoje zdravlje.
Prošle godine Avon je promovirao lokalnu kampanju #budizdrava povodom proslave 10 godina ove borbe u Hrvatskoj. Avon nastavlja u istom tonu i poziva sve žene i muškarce da misle i na zdravlje svoje najbolje prijateljice: #BeABreastFriend kampanja.

Kampanju podržava i Avonova globalna ambasadorica Fergie: “Žene sa svojim najboljim prijateljicama govore o svemu – o svemu, osim o zdravlju grudi. Vrijeme je da se probudimo i podsjetimo svoje prijateljice da budu svjesne rizika, da upoznaju svoje tijelo i da razgovaraju sa svojim doktorima. Moja se oba roditelja bore protiv raka, a baka i stric su od raka umrli. Stvarno sam zahvalna Avonu i njegovom humanitarnom radu u borbi protiv raka dojke i podizanju svijesti o raku, ponosna što sam Avonova ambasadorica.”

Podijelite ju i vi i sami podržite ovu borbu i inicijativu na svoj način, označite listopad rozom bojom! Rak dojke je bolest 91% izlječiva ako se otkrije na vrijeme.

Podsjetite svoju najbolju prijateljicu koliko je važno da se redovno pregleda i da misli na svoje zdravlje.

Ana Mišić

Oglas

Komentiraj

komentari