Baby Center, najveći lanac dječje opreme, odjeće i obuće pripremio pogodnosti uskršnje poklone!

Zagreb, 7. travnja 2020. – Kako je napisala naša poznata pjevačica: ‘Nije sve otkazano. Sunce nije otkazano. Proljeće nije otkazano. Prijateljstva nisu otkazana. Obitelj nije otkazana…’ Ni Uskrs nije otkazan! Uskrs je najradosniji blagdan, ali ove ga godine nećemo provesti u obiteljskim okupljanjima. Većina nas će se pridržavati pravila socijalnog distanciranja i bake i djedove, tete i ujake pozvati na druženje putem neke od društvenih mreža ili aplikacija.

Svako dijete voli dobiti novu igračku. ‘Ništa nije otkazano, samo je ovo godine malo drugačije’, poručuju i iz Baby Center internetske trgovine i naglašavaju da što prije naručite poklone jer u ovim ludim vremenima, svi ćemo se potruditi da naručeni paketi dođučim prije i razvesele mališane!

Svoje djevojčice razveselite The Bellies lutkicama koje žive u Bellyvilleu, dalekoj, dalekoj zemlji, a za njih se brine Beth, super cool dadilja. Svaka od lutkica je posebna, različitog karaktera s dodacima koji se skrivaju u pakiranju.

Tu su i Bloopies lutkice s kojim kupanje postaje velika zabava. Kada joj pritisnete trbuščić, iz usta će joj izaći voda, ako na licu ima masku, voda šprica kroz disalicu. Bloopies su ovog proljeća dobile i novu liniju Shellies – zatvorenje školjke koje, kada ih uronite u vodu, otkrit ćete poseban biser i svoju lutkicu.

Najbolji obrambeni štit uz iznimnu stabilnost i okretnost – ne tražite dalje!?Za vaše dječake tu je kolekcija igračaka Spin Fighter – kombinacija pištolja i zvrkova, različitih taktika borbe – obrana, napad, brzina, okretnost.Svako pakiranje sadrži igračku pištolj i zvrk.

A društvenih igara nikad dovoljno – imate li već cijelu kolekciju Brainbox igara? Odlično – onda proučite i Smart games ili neku drugu igru uz koju učenje postaje odlična zabava za cijelu obitelj.

I zajedno ukrasite jaja, izradite čestitke, skuhajte nešto fino!

Najbolje igračke trenutno mogu se provjeriti ovdje https://www.babycenter.hr/, a Baby Center svakodnevno će na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima https://www.instagram.com/babycenter_hrvatska/.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar