Baby Center nudi široki izbor poklona za vaše najmilije

Zagreb – 22. prosinac, 2021. – Vrijeme tako brzo prolazi i Božić nam već ozbiljno kuca na vrata. Nemojte se zamarati razmišljanjima o poklonima, jurnjavi po različitim trgovinama, surfanju po web trgovinama koje neće dostaviti sve na vrijeme – jer sve najbolje poklone za vaše najmlađe možete riješiti na jednom mjestu! Krenimo redom s našim top prijedlozima!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Baby Center Hrvatska (@babycenter_hrvatska)

Poznato je da djevojčice vole skupljati razna mitska bića – nove Bloopies Fairies malene su lutkice koje žive u svijetu punom čarolije! Dolaze u maloj lanterni u obliku cvijeta koji pluta i čarobno se otvara u dodiru s vodom. Znamo da sva djeca vole psiće, ove godine poklonite im posebne VIP Pets psiće s iznimno dugačkom kosom i sjajnim šljokicama. Priča o šljokicama ne prestaje tu – ako vam u prazničnim danima treba još sjaja i šljokica, potražite Rainborons ili TY plišance po specijalnim cijenama.

Za one koji za blagdane razmišljaju o novom ljubimcu – potraga završava u Baby Centru – Tuljan Silver, Baby Unicorn, kozlić Milky, psić Lucy ili zečica Betsy bit će idealni darovi da provjerite koliko će dijete biti spremno za novog kućnog ljubimca i brigu oko njega. Svakodnevnu brigu. A interaktivne igračke brigu će nagraditi preslatkim zvukovima, pokretima i pravom čarolijom.

Ako su vam klinci za više zabave, ili sami želite malo adrenalina tu su NIKKO vozila na daljinsko upravljanje koje svoje izazivače ostavljaju daleko iza sebe u prašini. Helikopteri, Quadrocopteri ili leteće loptepametni satovi, zabavne željeznice i Lego Harry Potter setovi nalaze se visoko na listi želja u pismima koje ovih dana zaprima Lego Božićnjak.

Blagdani su dugi, školski praznici su pred nama i ako želite pokloniti zabavu za cijelu obitelj – stručnjaci iz Baby Centra uvijek će preporučiti društvene igre – ako su vam ormari već puni ne propustite nove društvene igre kao što su Monopoly za varalice, Jumanji ili klasike koji garantiraju odličnu obiteljsku zabavu kao što su Activity ili Brainbox.

Nema ništa loše u tome da svojoj djevojčici kupite još jednu Baby Born lutku, još jedan set kinetičkog pijeska  ili fora set za izradu narukvica prijateljstva koje – svijetle u mraku.

Miffy zeko – slatka je i ljupka mekana igračka za ljubitelje plišanaca i lijepog dekoriranja dječjih sobica, a žirafa Sophie bit će predivan poklon ukoliko se spremate u goste obiteljima s malim bebama. Odabirom igračaka iz Baby Centra odabrat ćete kvalitetu, zabavu i stvaranje lijepih blagdanskih uspomena.

Svu ponudu i akcije Baby Centera možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Važnije od poklona ispod bora je biti s ljudima koje volimo i koji vole nas.

Oglas

Komentiraj

komentari