Baby Center obogatio svoju ponudu vodećim američkim brendom dječje odjeće Carter’s!

Najveći lanac dječje opreme, odjeće i obuće oblači od glave do pete!

Zagreb-15. lipanj, 2020.– Djeca su ogledalo svojih roditelja. Možda će ova fraza zvučati pomalo plitko, ali svako dijete u sebi nosi, osim karakternih crta, i mamin ili tatin modni izričaj. Nerijetko, čak i u najmlađim danima, osjećamo i dobro znamo što koje dijete želi ili ne želi obući. Nerijetko i posjeti dućanima završe neslavno.

Stiže nam ljeto, a s njim i vrijeme opuštanja, provođenja vremena  uz obalu rijeke, na plaži jezera ili mora. S obzirom na to da djeca vrlo brzo rastu, niste se niti okrenuli, a već morate kupiti nove tenisice, sandale, hlačice ili majice. Odjeća, a posebice obuća, treba biti posebno kvalitetna jer utječe na njihov daljini rast i razvoj.

Baby Center obogatio je svoju ponudu vodećim američkim brendom dječije odjeće Carter’s u svojim trgovinama u Westgateu i u Splitu. Brend je bogat preslatkim, povoljnim kompletićima za vašu princezu ili malog princa. „Udobno i praktično za svakodnevno nošenje, kad su vaši najmlađi u pitanju, nema mjesta dvojbi – za njih želite najbolje i najkvalitetnije pa je odabir pamuka pametan izbor. Ne treba posebno napominjati kako je dječja koža nježnija, tanja i manje otporna na bakterije i štetne tvari iz okoliša“, pojašnjavaju nam iz Baby Centera.

Za onu nešto stariju djecu, praktična, udobna i cjenovno pristupačna modna rješenja potražite u Cool Club odjeći za djecu do osme godine, dok kolekcija Original Marines i ovaj put stavlja naglasak, uz dizajn, i na kvalitetu, udobnost, otpornost i funkcionalnost.

„Bilo za šetnju gradom, parkom ili na kakvoj plaži, vaši mališani će vjerojatno trebati i novu obuću. Još danas u našim trgovinama nudimo 20% popusta pri kupovini 2 para ljetne obuće“, poručuju nam iz Baby Centra.

Što u stvari treba ponijeti kada idete na plažu s djecom? Čast iznimkama koje neopterećeno vode djecu na plažu s ručnikom pod rukom i bočicom vode, većina djece sa sobom ima cijelo „naoružanje“.

Osim kreme za sunčanje, vode i grickalica, tu su kupaći kostim ili pelene za plivanje, a dobro je ponijeti i rezervni par, da dijete ne sjedi u mokrom. Ako vam je previše nositi šator za plažu, veći ručnik svakako morate imati. Sandalice za more, šeširić i naočale, nezaobilazni su kako na vama, tako i na vašoj djeci. U Baby Center trgovinama pronađite i kantice, lopatice i veliki izbor ostalih rekvizita koji će pomoći zaigrati vaše dijete na pijesku.

Svu ponudu i  akcije možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Za one koji žele i dalje kupovati iz „fotelje“ posjetite internetsku trgovinu www.babycenter.hr.

Oglas

Komentiraj

komentari