Baby Center ponovno otvara vrata svojih trgovina

Zagreb -5. svibanj, 2020.– Prateći preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite, tvrtka Baby Center, specijalizirana trgovina s najvećom ponudom dječjih kolica, autosjedalica, odjeće, obuće, kozmetike, igračaka, namještaja i ostalih potrepština, danas je otvorila vrata svojih 10 trgovina. Otvorene su trgovine u Puli, Rijeci, Zadru, Splitu, Varaždinu, Osijeku, a od srijede i u Virovitici. U Zagrebu su otvorene trgovine na Žitnjaku, Jankomiru, u Buzinu i Westgateu, dok su trgovine u outletima su do daljnjeg zatvorene. Za one koji žele i dalje kupovati iz sigurnosti svog doma mogu posjetiti internetsku trgovinu www.babycenter.hr.

Stigle su nove kolekcije odjeće, obuće, sportskih rekvizita za vrt i dvorište te je ponovo moguće isprobati autosjedalice prije kupnje, a krenuli su i s međusezonski popusti na odabranu odjeću i obuću.

Radno vrijeme ovaj tjedan je od 9 do 19 sati, bez pauze.

Iz tvrtke žele naglasiti kako aktivno prate razvoj situacije s koronavirusom te poduzimaju sve potrebne mjere kako bi spriječili širenje virusa te maksimalno zaštitili zaposlenike i klijente.

Sve akcije trenutno mogu se provjeriti ovdje, a BabyCenter svakodnevno će na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Oglas

Komentiraj

komentari