Baby Center predstavlja top 5 igračaka za pod bor za vaše mališane!

Zagreb – 30. studeni, 2021. – Bliži nam se doba godine koje mnogi željno iščekuju. Iščekujemo ono posebno vrijeme kad se obitelj okuplja pred božićnom trpezom, pali božićne lampice i darovima grije srca. U vrijeme blagdana sve nas muči ista misao – što kupiti najdražima za Božić, posebice onim najmanjima?

Iako postoji tisuću stvari, svako dijete će se radovati igračkama. Naka od tih igračaka će uskoro postati omiljena i biti mu u rukama tijekom cijele godine. A to želite! Biti blizu svom djetetu, nećaku, unuku…

Stigao je novi Božićni katalog

Kako bi vam pomogli u odabiru, Baby Center je u božićni katalog odabrao najrazličitije igračke s kojima će djeca istraživati svijet i svoje mogućnosti, zabavljati se igrajući različite uloge, graditi gradove u oblacima, a vas roditelje, bake, djedove, tete i stričeve ispunjavati ponosom na njihova velika dostignuća. Zapamtite, dječja sreća nastupa u najrazličitijim ulogama, bojama i oblicima. Često se skriva u mekanom plišanom medvjediću, prvoj lutki, prvim Lego kockama ili društvenoj igri. Sreća se skriva u iskrenom, dječjem smijehu, toplom pogledu i zagrljaju…

U nastavku donosimo top 5 igračaka za pod bor:

Mekana deluxe umirujuća glazbena igračka – Medo Bruno sa snimačem zvuka, nježnom svjetiljkom i uspavankama. Medo Bruno pomoći će vašem djetetu da zaspi uz umirujuće noćno svjetlo i izbor od 7 uspavanki. Također uključuje SHHH SHHH zvuk (potvrdili pedijatri – ovaj zvuk brže umiruje bebe, prestaju plakati i smiruju se).

Nezaobilazni Lego Duplo – kreativne životinje  – Stižu majmun, tigar, tukan, panda, slon, žirafa, krokodil, pingvin i kit, najslađe životinje na svijetu Male ruke neće moći dočekati da uzmu i sastave dijelove prilagođene mališanima. Sastavite kuće za životinje, dodajte životinje i produljite žirafin vrat, pazite se otvorenih usta krokodila! Mali ljubitelji životinja mogu uživati u beskrajnoj maštovitoj zabavi s ovim preslatkim prijateljima.

Baby Unicorn Poni koji se pretvara u čarobnog Jednoroga! Ali za to… potrebna mu je sva vaša ljubav! Kad otvorite kutiju, otkrit ćete 12 iznenađenja! Mazeći ga i dajući mu mlijeko, WOW, njegov će rog čarobno narasti dok stvara vilinske zvukove! Postoje do 3 različite faze transformacije. Više od 30 zvukova i 3 različita modela za otkrivanje! Posvojite ga, dajte mu ime i napišite mu na ovratnik, ispunite potvedu o posvojenju… i učinite ga svojim najboljim prijateljem! Možete ga počešljati i ukrasiti naljepnicama.

Maisto – auto na daljinsko upravljane – Drifting nikada nije bio tako jednostavan. Automobil s jedinstvenim kotačima na daljinsko upravljanje ima domet od 30 m. Punjenje bilo kojim USB punjačem.

Drvena ploča s priloženim papirom (20m) čeka na male umjetnike. Prva, crna stranica ploče je namijenjena crtanju kredom, a druga, bijela magnetna podloga se koristi za pisanje priloženim flomasterom ili nizanju magnetnih slova. Uključeni dodaci: magnetna slova, krede u boji, flomaster, krpa i spužva za brisanje.

Napišite zabavno pismo LEGO® Djedu Božićnjaku

No, tu nije kraj! Baby Center ove je godine posjetio poseban gost. LEGO® Djed Božićnjak dolazi s dalekog sjevera iz bajkovite zemlje. Djedica od djece želi primiti što više pisama i želi znati što se sve lijepo dogodilo u zadnjih godinu dana. Jesu li vaša djeca sretna, vesela i zaigrana?

Neka vaši mališani nacrtaju, ili zajedno napišite, koji su vam se prekrasni događaji dogodili u protekloj godini i pošaljite ih do 17. prosinca 2021. Očekuju vas bogate LEGO nagrade.

Baby Center je tu, za vas i vaše najdraže, ne samo sada, u blagdansko vrijeme, nego kroz cijelu godinu kao ruka za sve vaše sretne početke.

Svu ponudu i akcije Baby Centera možete provjeriti OVDJE, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Oglas

Komentiraj

komentari