BABYWELL – ROBNA MARKA IZ BIPE ZA POTPUNU UDOBNOST DJETETA

BABYWELL brend proizvoda za njegu i higijenu djeteta koji je dostupan u BIPA drogerijama, svojim izborom proizvoda osigurava potpunu udobnost djeteta tijekom cijelog dana

Majčinstvo je lijepo, ali može biti komplicirano. Da bi beba bila sretna i zdrava od prvog dana svog života, potrebni su joj ljubav i nježnost. To će joj osigurati rast i razvoj, a Babywell dodatnu udobnost i sigurnost. S obzirom da je bebina koža puno tanja od kože odraslih i puno osjetljivija na vanjske utjecaje, poznato je da joj je potrebno jako puno zaštite. Pelenski osip, crvenilo, isušena koža, samo su neki od znakova da je koži potrebna njega odgovarajućim proizvodima.

Raspon Babywell proizvoda uključuje sve potrebne proizvode za njegu i higijenu beba – od kozmetičkih proizvoda kao što su mlijeko za tijelo, losioni i ulja za tijelo, do svakodnevno potrebnog pribora poput štapića, vatica, jastučića ni vlažnih maramica. Babywell proizvodi za njegu i higijenu beba formulirani su s posebnim sastojcima koji štite, hrane, vlaže i njeguju kožu. Birani sastojci poput  bademovog ulja, kamilice i nevene namijenjeni su kako bi smanjili iritaciju bebine kože, te je pritom ojačali i očuvali.

Novost u asortimanu od sada čine Babywell pelene u svim veličinama i za različiti raspon bebinih mjeseci, od novorođenčeta do XXXL veličine. Babywell pelene izvrsno prianjaju i osigurava veću slobodu kretanja tijekom dana, a nova super-upijajuća jezgra obećava mirnu noć.

Svi Babywell proizvodi ispunjavaju posebne zahtjeve osjetljive kože beba, a uz strogu kontrolu kvalitete testirani su za toleranciju kože. Meko, upijajuće, tanko za  udobnost, nježnost i suhoću!

Babywell proizvodi dostupni su u svim BIPA poslovnicama.

Oglas

Komentiraj

komentari