Bajkovite dekoracije u IRIS MBM-u na popustu 50%!

Božićna čarolija počinje već na vratima! Već stoljećima božićni vjenčić na vratima predstavlja simbol topline i dobrodošlice. Nekada davno se vjerovalo da vijenac na ulaznim vratima štiti kuću od zlih duhova. Ako još niste napravili svoj vjenčić, ne brinite jer vrtni centar IRIS MBM ima najljepše božićne dekoracije, a trenutno vlada popust 50% na sav božićni asortiman, umjetne borove, 20% na božićne aranžmane, sobno bilje, sve sadnice vanjskog bilja.

Kao i svake godine blagdansko vrijeme provodimo u toplini svog doma i kitimo svoj bor, a Iris MBM vrtni centar nudi za vas pregršt božićnih ukrasa i ideja za uređenje doma. Božić ne možemo zamisliti bez božićnog drvca koje je simbol prave božićne atmosfere.

Nemojte propustiti da vam Božić prođe bez božićnog drvca umjetnog ili pravog i naravno bez prikladnih kuglica.

Pronađite u Iris MBM-u i vi svoj vjenčić za vrata, drvce i božićne ukrase. Uz jelku ili smreku blagdanski ugođaj naglašava i drugo bilje koje je zimi ukrašeno bobicama ili cvijećem. Tu su božićne zvijezde, kukurijeci i božikovina. Sve to možete naći u najvećem specijaliziranom vrtnom centru u Hrvatskoj i regiji, IRIS MBM-u koji postoji kako bi uljepšao svijet i unio ljepotu u svako okruženje, a za što ima znanje i ljubav! Vrtni centar Iris MBM stručnjak je za hortikulturu i floristiku te mjesto inspiracije te u ponudi ima visokokvalitetne i visokoestetske proizvode te savjete koji će vam olakšati izbor robe. Visoka estetika, visoka kvaliteta. Uvijek su na izvoru novih ideja i trendova.

Postoji na 2 lokacije: IRIS MBM Lučko i IRIS MBM Split. Također njihovi visokokvalificirani zaposlenici izlaze na teren za sve projekte koji uključuju: unutarnje i vanjsko uređenje, aranžiranje te krajobraznu arhitekturu.

Kao potvrdu kvalitete i predanosti IRIS MBM ponosni je vlasnik certifikata: Best buy, Superior Excellence te Odabrale mame.

Brand IRIS vrtnih centara inspiriran je Iris croaticom, endemskom vrstom Irisa i ujedno je jedan od službenih nacionalnih simbola Hrvatske. Nadamo se da ćete u IRIS MBM vrtnom centru i vi naći svoju inspiraciju za uređenje vaših domova.

 

View this post on Instagram

 

Ponosni na titulu ‘Odabrale mame’ 🏅 Hvala Vam na ukazanom povjerenju 🌷 🌿 🌹

A post shared by Iris MBM vrtni centar (@iris.mbm.vrtnicentar) on

Oglas

Komentiraj

komentari