Bebivita vas poziva da napišite poruku svom djetetu i izložite ju u muzeju 

Uključite se u akciju „Umjetnost života“, osmislite poruku koju želite ostaviti onima na kojima svijet ostaje i zajedno s Bebivitom stvorite temelje budućnosti

Zagreb, 27. srpnja 2020 – Kada biste dobili priliku javno poručiti svojem djetetu kako se osjećate jer je baš ono dio vašeg života, što biste napisali? Kojim biste ga riječima podržali na njegovom putu? Bebivita, kao prijatelj mama i beba te brend koji brine o rastu i razvoju svakog djeteta, smatra da treba slaviti poseban odnos mama i beba jer je to  – umjetnost života. Stoga poziva sve majke da sudjeluju u stvaranju trajnog spomenika majčine ljubavi prema djetetu, kroz akciju nazvanu upravo tako – „Umjetnost života“.

Djela su važna, ali nikako ne smijemo zaboraviti mudre riječi

Mnoge stvari o kojima majke promišljaju kada dobiju dijete, ali i tijekom godina njegova života, nikada ne izgovore na glas. Ponekad svoje želje i strahove stave na papir, u formi dnevnika, pjesama, slika ili sličnog umjetničkog djela. Svjesna važnosti pokazivanja takvih poruka djeci, Bebivita ih je odlučila ovjekovječiti. Sve poruke koje majke žele uputiti djeci, mogu napisati na stranici Bebivite do 30.kolovoza 2020. Prikupljene mudrosti, citati i porukeposlužit će kao inspiracija za umjetničko djelo, skulpturu, koja će postati stalni postav Muzeja Grada Šibenika, grada djeteta, a kreirati će ju etablirani hrvatski umjetnik Denis Krašković.

“Baš kao što Bebivita hrana gradi zdravlje vašeg djeteta, svaka vaša lijepa riječ formira njegovu osobnost, a poruke kojima ga usmjeravate stvaraju od njega kvalitetnu osobu. Napišite stoga poruku koju će vaše dijete moći pročitati sutra, za 5, 10 ili 20 godina, jer će ona ostati trajno sačuvana u Muzeju Grada Šibenika, spajajući tako umjetnost i život.Prikupljene poruke biti će uvezane u Veliku knjigu poruka i postavljene uz skulpturu u Muzeju Grada Šibenika, a ista će biti dostupna na Bebivita stranicama“, poručuju iz Bebivite.

Dijete će zapamtiti vaša dobra djela, sva obiteljska druženja, čitanja priča i igru, ali veseli i činjenica da će, kada god poželi, moći vidjeti jedinstvenu, inspirativnu poruku koju je njegova majka posvetila baš njemu. Svako je dijete posebno i zaslužuje poruku koja će mu pokazati da je svijetla budućnost pred njime.

Bebivita je već generacijama prijatelj mama i beba, brend koji brine o osnovama života, kako prehrani tako i emotivnoj vezi između majke i djeteta. Uključite se u akciju „Umjetnost života“ preko linka i zajedno s njima kreirajte ljepši svijet budućim naraštajima. Vaša ljubav je stvorila život, a vaša će mudrost stvoriti umjetnost izloženu u muzeju.

https://www.bebivita.hr/blog/novosti/zajedno-stvaramo-umjetnost-zivota-sudjelujte/

Oglas

Komentiraj

komentari