BEKO PONOSNI SPONZOR EUROBASKETA 2015

Djeca iz SOS Dječjeg sela Hrvatska uručuju službene lopte sucima na EuroBasketu u Zagrebu

BEKO, svjetski poznati brend malih i velikih kućanskih aparata ponosni je glavni sponzor EuroBasketa 2015. Osim u Njemačkoj, Francuskoj i Latviji, najvažnije košarkaško natjecanje među nacionalnim reprezentacijama u Europi održava se u periodu od 5. do 10. rujna i u zagrebačkoj Areni, budući je Hrvatska domaćin C skupine.

beko2Beko, poznati međunarodni brend kućanskih aparata, jedan od najvećih promicatelja košarke u Europi podržava ovaj sport još od 2006. godine, kad je postao pokrovitelj turske košarkaške lige. Ponosni je glavni sponzor brojnim istaknutim košarkaškim ligama u Europi, te istovremeno nastavlja biti glavni partner vodećim događajima FIBA-e kao što su EuroBasket i FIBA Svjetsko prvenstvo u košarci.

Važnost sporta za buduće generacije je nemjerljiva, smatraju u Beku.

„Beko ima dugu povijest i vezu sa sportom i pridaje mu veliku važnost. To je zato što vjerujemo u važnost sporta za buduće generacije, sport poboljšavana naše život, fizičko zdravlje i promiče socijalne vještine kao što su timski rad i odgovornost.“, istaknula je Pelin Hekimoglu, marketing manager za Europu Arcelik Grupe, vlasnice brenda Beko.

Beko kao društveno odgovorna kompanija ovom velikom sportskom događaju pridodaje i jednu humanitarnu notu. Započevši suradnju sa SOS Dječjim selom Hrvatska, koje brine za djecu bez roditelja i roditeljske skrbi, Beko je pridonio opremanju SOS Zajednice mladih u Velikoj Gorici.

Djeca SOS Dječjeg sela Lekenik tijekom natjecanja postala su počasni gosti na košarkaškim utakmicama, a nekolicina njih dobila su priliku da s ostalom djecom iz Hrvatske uruče službenu loptu na samom početku utakmica skupine C.

„U SOS Dječjem selu Hrvatska radujemo se ovoj suradnji i partnerstvu s novim prijateljima iz Beka. Naša djeca dobit će priliku biti dijelom košarkaškog spektakla, a srednjoškolcima iz SOS Zajednice mladih život će olakšati Bekova bijela tehnika“, rekao je Gordan Novak iz SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Oglas

Komentiraj

komentari