Besame Mucho i to glasom Andree Bocellija!

Nakon nešto više od tri godine slavni talijanski tenor vraća se pred hrvatsku publiku, koja će u veličanstvenoj izvedbi moći uživati 10. ožujka. 

14.06.2017. – Da li ćemo uživati u Besame Mucho ili Partire con te, ne znamo, ali sigurno znamo da ćemo pamtiti svaku izvedbu ovog karizmatičnog umjetnika.

Zagrebačka Arena još jednom će biti poprište vrhunskog glazbenog spektakla. Povodom Međunarodnog dana žena, pjevačka zvijezda vječnog sjaja Andrea Bocelli četvrti će put nastupiti pred domaćom publikom, koja ga je svaki put ispratila s oduševljenjem i ovacijama.

Porijeklom iz opjevane talijanske regije Toscane, Andree Bocelli, na putove svjetske slave zakoračio je prije gotovo četvrt stoljeća pobjedom na festivalu u San Remu. Ubrzo je slijedila i prva velika uloga u Verdijevoj operi Macbeth, nakon čega su se uspjesi nezaustavljivo počeli nizati. Ipak, najvećom prekretnicom smatra se pjesma „Con te partiro“, čija je inačica u duetu sa svjetski poznatom sopranisticom Sarom Brightman 1996. godine zasjela na vrh glazbenih ljestvica i s vremenom postala jedna od najpopularnijih pjesama svih vremena. Uspjesi su se nastavljali – kroz brojne nastupe i objavljene albume Bocelli je stekao naklonost najšire publike, ali i kolega glazbenika i glazbenih kritičara. Njegov 14. po redu studijski album „Passione“ iz 2014. godine označio je suradnju sa zvijezdama Jennifer Lopez, Nelly Furtado i trubačem Chrisom Bottijem. Za svoj sljedeći studijski album primio je nominaciju za nagradu Grammy u kategoriji najboljeg tradicionalnog pop vokalnog albuma.

Nakon svjetala pozornica kao što su Carnegie Hall, rimski Kolosej, opere u Sydneyu i Berlinu te njujorški Central Park, Andrea Bocelli za publiku u zagrebačkoj Areni pripremio je pravu glazbenu poslasticu. Najavljen program predviđa dva dijela – u klasičnom dijelu tenor će izvoditi najpoznatije operne arije, dok će se u drugom dijelu posvetiti vlastitim najvećim hitovima. Povodom Dana žena glazbeni će repertoar biti prilagođen upravo damama, koje će moći uživati u nekim od najljepših ljubavnih pjesama.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl  mogu se na www.eventim.hr već od 299,00 kn.

A.M.

 

Oglas

Komentiraj

komentari