Besplatna radionica za studente: intervju za posao

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Career Centar nastavljaju s edukacijama studenata o vještinama potrebnima za uspješno zapošljavanje.

Radionica koja će se baviti intervjuom za posao, održat će se u četvrtak, 12. travnja s početkom u 18 sati u Stablu znanja, dvorani Studentskog centra u Zagrebu (Savska 25).

Intervju za posao ključna je faza zapošljavanja, ističe voditelj radionice, stručnjak za ljudske potencijale Vladimir Benić. Zato kandidati trebaju razumjeti njezin smisao te se za nju dobro pripremiti.

Trebaju se znati riješiti treme, konkretno predstaviti svoje interese i vještine, razumjeti koje vlastite prednosti istaknuti te unaprijediti način na koji odgovaraju na pitanja. Na radionici će, među ostalim, moći doznati kakva pitanja mogu očekivati te koji im odgovori donose najviše bodova.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu od početka godine u Stablu znanja studentima osigurava edukacije o zapošljavanju jer znanje iz tog područja mladi ne stječu formalnim obrazovanjem. Edukacije se organiziraju u suradnji s Career Centrom, on-line platformom za edukaciju te povezivanje poslodavaca i kandidata za posao.

Oglas

Komentiraj

komentari