Besplatne radionice programiranja za žene!

Zagrebački inkubator poduzetništva odlučio je ponuditi zainteresiranim ženama besplatne radionice programiranja na kojem će moći učiti o osnovama programiranja!

Besplatne radionice održat će se u dva bloka, a teme radionica će se razvijati sukladno potrebama polaznica. Mjesto održavanja su prostori Zagrebačkog inkubatora poduzetništva (Remetinečka cesta 7, Zagreb), utorkom od 13:30 i četvrtkom od 16 sati. Za svaku grupu će se organizirati 7 radionica u trajanju od 3 sata. Polaznice trebaju donijeti prijenosno računalo na kojem će moći raditi, a prva radionica kreće u utorak, 5. travnja, u 13:30.

Neke od tema su: osnove web tehnologije, HTML, CSS, JavaScript… Jedan od ciljeva ovih besplatnih radionica je razbijanje predrasuda, ali i dodatno motiviranje žena za programiranje. Uz to, iz ZIP-a ističu kako bi povećanje broja programerki pomoglo u pokretanju samostalnih poslova zasnovanih na programiranju ili pak startup-ove.

Iako je prva grupa već popunjena, drugi blok radionica održat će se u svibnju! Prijaviti se možete ovdje: https://www.entrio.hr/event/radionica-programiranje-za-zene-3138

Kristina Rep

Oglas

Komentiraj

komentari