Besplatni webinar na temu Kako se nositi s tjeskobom oko potresa i cijele krize s koronom!

Kako bi pomogla mnogim obiteljima da se lakše nose s tjeskobom i strahom od potresa, Udruga Najsretnija beba Hrvatska će organizirati besplatni webinar na temu Kako pomoći sebi i djeci s tjeskobom oko potresa i korona krize.

Na webinaru, polaznici će saznati:

– Vježbe za otpuštanje tjeskobe i straha (odrasli i djeca)
– Kako pomoću pravilnog disanja umanjiti stres (odrasli i djeca)
– Vježbe za usmjeravanje događaja u željenom smjeru
– Kako usmjeriti misli na pozitivno za vrijeme krize
– Kako pomoći djeci da se nose sa strahom
– Kako razgovarati s djecom o potresu i korona krizi
– Aktivnosti za otpuštanje stresa (odrasli i djeca)
– Kako stres oslabljuje imunitet
– Utjecaj pozitivnih i negativnih misli na zdravlje

Vrijeme održavanja:

Petak, 27.3. u 20.30 sati

O Ivi Brčić, mag.soc/phil., praktičar terapijskih vještina i tehnika Instituta D.O.M. i europske krovne udruge za dječju i adolescentnu psihoterapiju, The Happiest Baby edukatorica:

Iva Brčić je mama osmogodišnjaka na kojem je isprobala sve tehnike dr. Karpa i kada je vidjela kako odlično funkcioniraju, odlučila je pomoći i drugim roditeljima. Iva kroz svoj rad pomaže roditeljima u babyhandlingu i odgoju. Ona je i stručna suradnica Abecede roditeljstva. Već godinama provodi edukaciju roditelja o odgoju i o nenasilnoj komunikaciji s djecom, te s djecom provodi radionice Reci NE bullyingu koje im pomažu u socijalizaciji i razvoju emocionalne inteligencije. Surađuje s Učiteljskom akademijom, Dramskom  Akademijom i Fakultetom političkih znanosti, te vrtićima i školama na kojima održava predavanja na temu odgoja, prevencije obiteljskog i međuvršnjačkog nasilja, utjecaja medija.

 

 

Oglas

Komentiraj

komentari