Besplatno klizanje za sve mališane omogućeno je od 15. prosinca na terenima ŠRC Pigik

Teške životne okolnosti i izazovi koji se stavljaju na teret građanima Grada Petrinje postaje iz mjeseca u mjesec sve zahtjevnija. Spoznajom da je Grad Petrinja ove godine pružila adventski ugođaj u skladu sa svojim mogućnostima, nedostajala je samo jedna stavka koja je zadnjih par godina bila najtraženija zabava i veselje mlađoj populaciji, a to je klizalište.

Skupina petrinjskih poduzetnika došla je na ideju da omogući mališanima ove zime veselje i razonodu tijekom božićnih praznika, te su sponzorstvima pokrenuli projekt „I petrinjska djeca imaju pravo na zimske radosti“. Tvrtka PETRUS PROJEKTI d.o.o. preuzela je inicijativu i 15. prosinca otvorila vrata svim naraštajima. Klizalište će biti otvoreno do 15. siječnja, a besplatno je za sve posjetitelje, kao i najam klizaljki.

Investicija u ovaj projekt, stvaranja i odrzžavanja klizališta, je poprilično velika. Za sada je uz pomoć poduzetnika s područja Sisačko – moslavačke županije i Grada Petrinje prikupljeno 67.257,50 kuna. Kupnjom ulaznica možemo omogućiti mladim Petrinjcima besplatno uživanje na klizalištu i zimskim radostima. Klizalište je postavljeno na prostorima teniskih terena, a besplatno ga je ustupio ŠRC PIGIK. Uz klizalište, u suradnji s Hokejaškim klubom Siscia iz Siska, organizirana je i škola klizanja tijekom školskih praznika. Potaknuti ovom inicijativom, Zoološki vrt Grada Zagreba, otvorio je svoja vrata za djecu s područja Sisačko – moslavačke županije, i to besplatno.

Budući da je investicija u ovaj projekt zaista velika, kupnjom ulaznica se može pripomoći u održavanju klizališta. Možete pomoći na ovaj način:

  • odredite iznos kojim želite podržati projekt “I petrinjska djeca imaju pravo na zimske

radosti”

  • željenim iznosom ćete pomoći financirat projekt klizalisšta kupovinom ulaznica po jediničnoj cijeni od 10 kuna (u cijenu nije uključen PDV)
  • novčana sredstva za pomoć možete uplatiti na žiro račun HR5624020061100859489
  • nakon uplate pošaljite e-mail na petrusprojekti@gmail.com te će Vam biti izdana faktura za kupljene ulaznice (za pravne subjekte).

Oglas

Komentiraj

komentari