BOA OTVARA LJETO U MSU

Krovna terasa MSU-a, subota, 2.6.2018. u 21 sat

Petu sezonu Ljeta u MSU otvorit će BOA, kultna grupa osamdesetih! Nastala pod utjecajem glazbenih pravaca art rocka, funka i novog romantizma, glazba ovog zagrebačkog art-rock sastava bila je primjer intelektualnog popa. O njima se pročulo i u Europi, a svoje mjesto pronašli su u rock enciklopediji uglednog talijanskog “Rockstara“. Početkom devedesetih nastupaju kao predgrupa Davidu Bowieju, a u subotu, 2. lipnja na krovnoj terasi Muzeja otvaraju novu sezonu Ljeta u MSU!

Uz njihov koncert, po cijeni jedne ulaznice, u MSU galeriji moći ćete posjetiti i prvu veću samostalnu izložbu multimedijalnog umjetnika Tomislava Brajnovića pod nazivom „Direct Link / Direktna veza“. Na izložbi ćete vidjeti instalacije, dokumentaciju, video radove, FB komentare i tekstove preuzete s interneta u kojima umjetnik otkriva društvenu nejednakost koja se odražava u neravnopravnoj podjeli bogatstva, moći i utjecaja, manipulaciji i zloporabi napredne tehnologije koja postaje sredstvo kontrole slobodne volje i moguće posljedice takvog djelovanja.

Usto, prije početka koncerta, očekuje vas i performans poznatog hrvatskog umjetnika Marijana Molnara.

Već tradicionalno, moći ćete pogledati projekcije najboljih filmova sezone MSU kina – Best of Metropolis. Prva je na repertoaru francuska komedija „Kao avion“ koja će se prikazivati u dva termina (17.30 i 19.30 sati) u Dvorani Gorgona MSU-a.

Uz sve spomenuto, ove godine Ljeto u MSU premijerno uključuje i književne tribine, odnosno čitanja relevantnih domaćih autora svih generacija. Prvi će nam se predstaviti dvoje nagrađivanih hrvatskih pjesnika – Dorta Jagić i Alen Brlek.

Ulaznice za manifestaciju Ljeto u MSU 2018. možete kupiti putem sustava EVENTIM (https://bit.ly/2FcGLM5) te na recepciji MSU-a od utorka do nedjelje od 11 do 18 sati i subotom od 11 do 20 sati.

Cijena ulaznice za svaki pojedinačni koncert je i dalje 85 kn za svih pet programa!

Multimedijalni program Ljeto u MSU nikad do sada nije uključivao više sadržaja po cijeni jedne ulaznice i zato – požurite po svoju jer je broj ulaznica ograničen!

Sponzori projekta: Grad Zagreb, Turistička zajednica Grada Zagreba, Jadransko osiguranje d.d., Jack Daniel’s i Ožujsko pivo

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar