BOLJE ČUTI ZNAČI BOLJE ŽIVJETI

SUDJELUJTE U PRVOM HRVATSKOM ISTRAŽIVANJU SLUHA I UVJERITE SE DA BOLJE ČUTI
ZNAČI BOLJE ŽIVJETI
Tvrtka Neuroth i Hrvatsko društvo za audiologiju i fonijatriju provode prvo veliko istraživanje sluha u Hrvatskoj u kojem će svi zainteresirani korisnici moći besplatno isprobati doživljaj slušanja sa slušnim pomagalima za oba uha, a moći će ih koristiti tijekom dva tjedna.

Tromjesečno istraživanje provodi tvrtka Neuroth u suradnji s Hrvatskim društvom za audiologiju i fonijatriju Hrvatskog liječničkog zbora, a istraživanje će trajati do 31. svibnja 2016. godine u kojem će 500 sudionika  moći besplatno na dva tjedna isprobati slušna pomagala za oba uha.

Tvrtka Neuroth poziva zainteresirane da se jave u najbliži Neuroth slušni centar, besplatno testiraju sluh i prijave se za probno nošenje slušnih pomagala za oba uha. Podatke prikupljene probnim nošenjem slušnih pomagala za oba uha će obraditi i krajem godine predstaviti Hrvatsko društvo za
audiologiju i fonijatriju na čelu s prof. dr. Robertom Trotićem.

“Sluh je neizmjerno važan za kvalitetu života i zato pozdravljam nastojanja tvrtke Neuroth, našeg partnera u provođenju velikog hrvatskog istraživanja sluha. Vjerujemo da ćemo potaknuti velik broj osoba na sudjelovanje, bez obzira je li riječ o osobama kojima je već ustanovljeno oštećenje sluha ili
onima koji tek sumnjaju na gubitak sluha. Uz to, nošenje slušnih pomagala za oba uha je iznimno važno za što kvalitetniji nastavak svakodnevnih aktivnosti, a iskustva sudionika će nam biti od velikog značaja za rezultate istraživanja”, izjavio je predsjednik Hrvatskog društva za audiologiju i
fonijatriju, prof. dr. Robert Trotić.

Tvrtka Neuroth, koja je u Hrvatskoj prisutna pet godina, sa osam slušnih centara diljem Hrvatske, inicijator je velikog hrvatskog istraživanja sluha.

“Kao i uvijek u našem poslovanju, želimo podignuti kvalitetu usluge na novu, europsku razinu koju zaslužuju svi hrvatski korisnici i pritom u skladu s našom misijom tvrdimo: bolje čuti znači bolje živjeti. Korisnicima ćemo po prvi puta omogućiti da uz pomoć dva slušna pomagala dožive individualno prilagođenu, obostranu kvalitetu zvuka, razumljivost govora i udobnost probnost nošenja. Konačnim završetkom projekta smatrat ćemo promjenu standarda dodjele slušnih pomagala u Hrvatskoj koja će osobama s oštećenjem sluha omogućiti kvalitetnije zbrinjavanje njihovih slušnih potreba kroz bolje prilagođene kriterije i jednostavniji postupak dodjele i odobravanja.”, izjavila je Svijetlana Podlesnik, direktorica tvrtke Neuroth u Hrvatskoj.

Svoja iskustva s nošenjem slušnih pomagala za oba uha podijelilo je i troje korisnika kojima je kvaliteta života u posljednje vrijeme neizmjerno poboljšana. Menadžeru sigurnosti u Hotelu Esplanade, Ivica Šindilj, slabljenje sluha nije bila prepreka u 30-godišnjoj karijeri tijekom koje se uspješno brine za sigurnost brojnih inozemnih i domaćih gostiju iz političkog i društvenog života. Ističe da uzmicanje pred gubitkom sluha za njega nikad nije bila opcija. Mladi frontmen i pjevač rock sastava Gretta, Tomislav Čubek, također je korisnik slušnih pomagala. Otkriće da je počeo gubiti sluh za njega je u početku bilo porazno, no stručni tim tvrtke Neuroth omogućio mu je individualno prilagođena slušna pomagala uz čiju se pomoć nastavlja baviti glazbom.

Lana Tišma Marić, nekadašnja Miss Universe Primorsko-goranske županije, danas je sretna majka troje djece i uspješna zubotehničarka. Uz pomoć slušnih pomagala nedavno je po prvi puta mogla čuti svoje djevojčice, te je također dala doprinos velikom hrvatskom istraživanju sluha.

Tvrtka Neuroth od početka svog rada u Hrvatskoj je uvela beskompromisnu razinu kvalitete i standard usluge koji su sinonim za Neuroth diljem Europe. To podrazumijeva tim educiranih stručnjaka, te vrhunski uređene centre od kojih je svaki opremljen slušnom kabinom. Prošle godine u Zagrebu je otvoren i prvi slušni centar u Hrvatskoj specijaliziran za dječju akustiku. Prvim velikim istraživanjem sluha Neuroth nastavlja uvođenje europskih standarda kvalitete i u Hrvatskoj.

Oglas

Komentiraj

komentari