Božićna kampanja Marie design odiše ljubavlju majke i sina

marina4Nova božićna kampanja branda Marie design donosi mnoštvo boja, razigranih narukvica i toplu priču o ljubavi između majke i sina.

Ovo je prva kampanja branda Marie design u kojoj se predstavlja i Marina Rendulić koja stoji iza narukvica sa simbolima sreće, prijateljstva i slobode. Iako je dugi niz godina radila u korporativnom svijetu te je razvijala uspješno druge brendove, danas s velikim zadovoljstvom i puno pozitivne energije stvara vlastiti.

Marie design brand donosi vedrinu, šarenilo, jedinstvenost i one „male“ stvari koje život čine ljepšim. Zaštitno lice božićne kampanje je Marina zajedno sa svojim sinovima:)

„Puno ideja mi se vrtjelo po glavi, no kad sam zaključila da nema boljih modela od mojih sinova koji odrastaju uz Marie design i mene same, odmah se sve posložilo. Krajnji rezultat je topla priča koja govori o ljubavi, pozitivnom stavu i nakitu koji će razigrati svojim bojama i simbolima svaku odjevnu kombinaciju. Ima jedna izreka koja me uvijek inspirira – život je prekratak da bi nosili dosadan nakit – nadam se da će Marie design biti odabir za sve one koji se vode ovim motom.“

Nova linija personaliziranih narukvica omogućava odabir perlica, privjesaka ili gravuru slova, a u ponudi su i narukvice za najmlađe. Uz nakit, Marie design nudi i personalizirane maske za mobitele te majice, no u budućnosti sve ljubiteljice ovog brenda očekuju i nova iznenađenja.

Za više informacija posjetite službenu Facebook stranicu Marie Design.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari