Brainobrain Maksimir vas poziva na Dane otvorenih vrata! Saznajte sve o prednostima Brainobrain abakus programa!

Brainobrain program budi “uspavanu” genijalnost kod djece – svako dijete je potencijalni genijalac!

U organizaciji Brainobrain Maksimir, iduću srijedu, 20. ožujka 2019. u Harambašićevoj 10 od 17:00 do 20:00 održava se Dan otvorenih vrata na kojemu će roditelji dobiti sve potrebne informacije o Brainobrain programu koji se temelji na Abakus mentalnoj aritmetici (VAK – metoda) i NLP tehnikama (Neurolingvističko programiranje), a djeci će se pokazati osnove rada na abakusu.

Brainobrain je program za djecu od 4 do 14 godina koji posebnim metodama i tehnikama omogućuje da se poboljša i stavi u funkciju cijeli kapacitet mozga. Koristeći abakus (drevna sprava za računanje) uz VAK metode poduke omogućuje se brzo i učinkovito učenje, povećanje koncentracije, pamćenja, vizualizacije…Koristeći NLP (neurolingvističko programiranje) tehnike potiču se i jačaju osobne kvalitete kao što su: samopouzdanje, samosvijest, usmjereno ponašanje, kreativnost te se jačaju funkcije mozga: brzina procesuiranja informacija, koncentracija, vizualne i slušateljske sposobnosti, samodisciplina…
Objedinjujući ove dvije metode Brainobrain program jača i pospješuje funkcionalnost mozga kod djece – budi “uspavanu” genijalnost kod djece – svako dijete je potencijalni genijalac!

Brainobrain abakus program razvija važne kognitivne sposobnosti i socijalne vještine pomoću Mentalne Aritmetike:
  • Razvoj socijalnih vještina, podizanje svjesnosti o osobnim i tuđim kvalitetama i vrijednostima
  • Jača samopouzdanje, samopoštovanje, vještine vođenja (leadership), poštovanje različitosti, učenje iz svojih i tuđih pogrešaka, pronalaženje najboljeg rješenja za ostvarenje osobnih i grupnih ciljeva te komunikativnost
  • Izgrađuje i potiče matematičke sposobnosti kod djece, djeca se puno bolje i lakše snalaze u matematici
  • Potiče mentalnu koordinaciju što rezultira povećanjem brzine procesuiranja informacija
  • Radi na jačanju koncentracije i fokusa. Aktivno slušanje, vizualizacija, brzina i točnost, povećanje memorije, brzo čitanje, fotografsku memoriju
  • Potiče kreativnost – podrazumijeva pronalaženje više različitih odgovora i rješenja na situacije i zadatke koji su pred nas postavljeni
  • Brainobrain abakus program uspješno razvija i vještine kao što su fotografska memorija, razvoj mašte, vizualizacije, slušačke sposobnosti, multitasking (mogućnost obavljanja više radnji u isto vrijeme).
  • Jedinstvenost programa je i u posebnim uvjetima u kojima se izvodi nastava, a to je opuštajuća, zabavna i kreativna atmosfera.
  • Na satu su najvažniji pozitivni emocionalni odnosi gdje se sva djeca smatraju malim genijalcima – i tako im se i pristupa!

O BOB ABAKUS PROGRAMU
– Program sadrži  10 do 12 razina, ovisno o dobi grupe
– Jednom tjedno u trajanju od 2 sata (120 min.)
– Nakon svakog stupnja polaže se ispit i po polaganju dodjeljuje diploma
– Broj polaznika po grupi –  6 do 15, ovisno o dobi grupe
– 15 minuta dnevno vježbanja kod kuće
– Dvojezičan program

MODULI

LITTLE BOB
– za djecu od 4 do 7 godina

REGULAR BOB
– za djecu od 7 do 14 godina

Upisna dob: Sva djeca sa normalnom krivuljom razvoja od 4 do 14 godina starosti.

Detaljne informacije o programu potražite na službenoj stranici Brainobrain Hrvatska, a novosti možete pratiti na Facebook stranici te na Instragramu.

Oglas

Komentiraj

komentari