Briljantnih 125 godina SAPONIJE!

125 godina kontinuiranog rada tvrtke značajan je jubilej koji je obilježen linijom proizvoda iznimne kvalitete i mirisa povezanih dizajnom koji zrači elegancijom, pouzdanošću i snagom.

Nova linija proizvoda povodom 125. obljetnice Saponije namijenjena je upravo potrošačima koji žele vrhunske proizvode za pranje i njegu rublja i posuđa, a koji nude briljantnu čistoću, iznimnog osebujnog mirisa.

FAKS HELIZIM – Formulacija Faks helizima 125 godina sa multienzimima ima iznimnu snagu pranja i vrhunskih je performansi. Formulacija je posebno djelotvorna na niskim temperaturama pranja, već od 20°C, te štedi energiju.

FAKS HELIZIM GEL, nova superiorna formulacija sa 7 enzima je toliko snažna da uz manju dozu osigurava savršenu čistoću rublja.

ORNEL – savršeno usklađene luksuzne note pretočene u novi Ornel daruju mirisne dragocjenosti iz prirode, pružajući senzualno zadovoljstvo, a rublju mekoću i dugotrajan miris.

NILA – strast za modom i lijepom odjećom zajednička je svima. Međutim, fina i osjetljiva odjeća zahtijeva i posebnu njegu. Nova formulacija Nile bazira se na specijalnom sastojku za zaštitu boja koji fiksira boje na tkaninu i sprječava njihovo izbljeđivanje.

LIKVI – u novu najnapredniju formulaciju Likvi Ultra integrirane su aktivne komponente koje pružaju snažno odmašćivanje posuđa, daju bogatu pjenu pri pranju te osiguravaju izvrsne rezultate pranja, a posuđu omogućuje brzo sušenje i sjaj.

Kalodont – oduvijek naziv za pastu za zube

Od samih početaka pa sve do danas Kalodont je nastavio pružati blistav osmijeh svim svojim korisnicima, a za ovaj 125 jubilej dolazi popraćen trendovskim mladenačkim duhom i postaje zamjena za bilo koju šminku.
Kako bi došli do savršenog osmjeha, koji će istaknuti  bjelinu zubi,  neki se odluče za izbjeljivanje u stomatološkim  ordinacijama  i stomatolozima prepuštaju taj posao. Međutim, mnogi žele efekt bijelih zuba postići trenutačno i kod kuće. Upravo je to bila motivacija  Saponijinim stručnjacima  za razvijanje najnaprednije formulacije Kalodont Whitening  pasti za zube koje sadrže aktivne sastojke za izbjeljivanje i sjaj zuba.

KALODONT SMILE&GLOW – Gel formulacija  koja ne oštećuje zubnu caklinu, a istovremeno pruža djelotvorno izbjeljivanje.  Sadrži jedinstvene sastojke koji učinkovito uklanjaju zubne naslage i obojenost zuba te zubima vraća prirodnu bjelinu već nakon prvog pranja.

KALODONT ACTIVE BLACK– crna pasta za zube s aktivnim ugljenom  posebno je razvijena  za  izbjeljivanje zuba. Ako vam  kava ili crno vino ostavljaju neželjen trag na zubima, rješenje je Kalodont Active black  – obzirom da je aktivni ugljen prirodni izbjeljivač zubi.  Kombinacijom abraziva na bazi silikata te sastojaka na bazi aktivnog ugljena (Carbon Black), postiže se djelotvorno čišćenje zuba, a kao rezultat tzv. anti stain effect – uklanjanje mrlja s površine cakline zuba. Redovito pranje zuba aktivnim ugljenom izbjeljuje zube i neutralizira kiseline u usnoj šupljini.

KALODONT TRENDY WHITE – aktivni sastojci uklanjaju mrlje i nečistoće sa zuba, a najznačajniji benefit su sjajne čestice koje svakom osmijehu daju očaravajući sjaj.

KALODONT BEAUTY SMILE –  inovativna formulacija s ugrađenim  mikrokristalima  pozitivno djeluje na mikrooštećenja  na zubnoj caklini i smanjuje osjetljivost zuba. Redovnom upotrebom stvara se zaštitni sloj umjetne cakline. Rezultat: biserno sjajni zubi.

Uz blistavo bijeli osmijeh, nova linija Kalodont pasti za zube osigurava  nevjerojatno dug, svjež dah što  nam je posebno važno za osjećaj samopouzdanja i zadovoljstva.

Uskoro ćemo dvije čitateljice darivati sa bogatim poklon paketom stoga nas obavezno pratite na Facebooku:)

10. travnja – Dobitnice u darivanju objavljenom 08. travnja su: Mirela Marinac (https://www.facebook.com/mirela.marinac) i Mirna Bošnir Ćibarić (https://www.facebook.com/mirela.marinac)

Hvala svima na sudjelovanju, molimo dobitnice da se jave u inbox:)

Oglas

Komentiraj

komentari