Broš koji spašava živote!

Povodom Svjetskog dana zdravlja, Avon vas poziva da mislite na svoje zdravlje i redovno pregledate svoje grudi #čekiraj. Kupnjom Avon broša s roza vrpcom možete učiniti razliku i konkretno donirati za borbu protiv raka dojke. Nosite svoj novi modni detalj s ponosom!

U proteklih godinu dana, cijeli se svijet okrenuo brizi o zdravlju. Iako je pažnja opravdano bila usmjerena na borbu s covid-19 pandemijom, ne smijemo zaboraviti da unatoč tome rak dojke ne miruje! Rak dojke jedan je od najčešće dijagnosticiranih malignih tumora kod žena, kao i vodeći uzrok prijevremene smrti među ženama u Hrvatskoj.

Ipak, ta teška bolest je izlječiva u preko 90% slučajeva, ako se otkrije na vrijeme. Zato je važno redovno brinuti o svojim grudima #čekiraj i podsjećati drage ženske osobe da misle na svoje zdravlje #budizdrava. Mjesečni samopregled odličan je način da upoznamo svoje grudi, a godišnji odlazak specijalistu neophodan da se brinemo za svoje zdravlje.

Modni dodatak koji spašava život – broš roza vrpca

Roza vrpca međunarodni je simbol borbe protiv raka dojke, a već godinama krasi i brojne Avonove proizvode od čije prodaje se izdvaja cjelokupan neto prihod za borbu protiv raka dojke u našoj zemlji. Avon je upravo donirao 42.000kn u proizvodima i novčanoj donaciji udruzi Sveta Agata u Glini, tako direktno pomažući onkološlim bolesnicama ovog potresom pogođenog područja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli avonhrvatska (@avonhrvatska)

Avon ponosno predstavlja 2 nova broša s roza vrpcom, u dva različita stila: s kamenčićima i emajlirani. Kupnjom novog broša direktno sudjeluješ u Avonovoj sljedećoj donaciji i postaješ dio Avonove humanitarne obitelji.

Misliš da jedan naručen proizvod ne pravi razliku? Upravo suprotno – možda je baš tvoj presudan! Zato te Avon poziva da se uključiš, KUPI I DONIRAJ: https://bit.ly/BrosRozaVrpca

Svaka kupnja dio je Avon borbe protiv raka dojke i  omogućava donacije koje ostvaruje, ZAJEDNO.

Tekst i foto: PR

Oglas

Komentiraj

komentari